OnePlus-8-Pro_web logo
OnePlus 8 Pro

EISA BEST SMARTPHONE 2020-2021

OnePlus 8 Pro hever listen for high-end smarttelefoner, og illustrerer hvordan avansert maskinvareteknologi kan matches perfekt med lekker produktdesign. Ytre kjennetegn er en 6,78 tommer 120 Hz skjerm med skarp QHD+ oppløsning, på en IP68-klassifisert ramme med soft-touch overflate. På innsiden er Qualcomms nyeste Snapdragon 865 brikkesett – støttet av enten 8HB eller 12 GB RAM – som gir ytelse og stabilitet til 8 Pro sin Android 10/OxygenOS programvare. Til etterfylling av batteriet på 4510mAh tar One Plus i bruk sin trådløse Warp Charge 30-teknologi, som kan lade opp til 50 % på bare 30 minutter. Panelet på baksiden med fire kameraobjektiver bringer fleksibilitet og presisjon til bildene. Denne mobilen gjør telefonen virkelig smart.

Oppo-Find-X2-Pro_web logo
OPPO Find X2 Pro

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2020-2021

Med en smarttelefon verdig sin flaggskip-status kommer OPPOs teknologi-spekkede Find X2 Pro med en sensasjonell design – spesielt med sin berøringsvennlige veganske lærfinish – og leverer en daglig brukeropplevelse som mangler sidestykke. Dens 6,7 tommer AMOLED HDR-skjerm med 1400 x 3168 maks. oppløsning og 120Hz oppdateringsfrekvens gir et skarpt og flytende lerret for Android 10 og ColorOS 7.1-grensesnittet. Under ligger Snapdragon SoC og Adreno 650 grafikk-prosessoren med enestående kraft og ytelse. Sjenerøst innebygd minne (512GB), trippelt kamerasystem og 65W hurtiglading av batteriet på 4260mAh utgjør bare noen av de brukervennlige egenskapene. Den er OPPOs beste smarttelefon til nå, og skiller seg ut fra premium-konkurrentene.

Huawei-Watch-GT-2_web logo
Huawei Watch GT 2

EISA BEST SMARTWATCH 2020-2021

Huawei Watch GT 2 smelter sammen talentene til en moderne smartklokke med et stilfullt unisex-design basert på en sirkelrund AMOLED-skjerm, fysisk kontroll og ekte lærrem. Den passer perfekt til aktiv livsstil, byr på en rekke fitness-egenskaper – inkludert mulighet til å analysere 15 ulike sportskategorier, og gir innsikt i opp til 190 typer treningsdata – pluss glimrende to-ukers batteritid. Med Huaweis TruSleep-funksjon, benyttes kunstig intelligens til å analysere søvnkvaliteten, og GT 2 overvåker dessuten hjerterytme og stressnivåer. Med blåtann får du ringing (opp til 150m fra smarttelefonen), mens app-varsler og innebygd musikklagring også står på listen over egenskaper. En moderne klassiker er født!

Samsung-Galaxy-Z-Flip_web logo
Samsung Galaxy Z Flip

EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2020-2021

Med sin slående oppdatering av gamle dagers flipp-skjermer benytter Samsung Galaxy Z Flip en brettbar skjerm til å lage en innovativ, imponerende og praktisk smarttelefon. Når den åpnes, møter du en dynamisk AMOLED-skjerm med 1080 x 2636 oppløsning, og uten synlig brett i midten. Når den lukkes, halveres størrelsen og hovedskjermen er beskyttet mot skader, mens varsler, innkomne samtaler og øvrig informasjon vises på den sekundære 1,1-tommer skjermen. Galaxy Z Flip sin betydelige appell økes ytterligere av dobbelt kamera med vidvinkel og ultravidvinkel, den gode 3300mAh batteritiden og en robust og overbevisende finish. Dette er en banebrytende smarttelefon.

Sennheiser-Momentum-True-Wireless-2_web logo
Sennheiser Momentum True Wireless 2

EISA IN-EAR HEADPHONES 2020-2021

Kompakt og lett, men likevel fullpakket med viktige funksjoner, er Sennheiser Momentum True Wireless 2 en designbragd – og låter også fantastisk. Spesialutviklede dynamiske drivere leverer balansert ytelse med overbevisende bass og rike detaljer som kan finjusteres med Sennheisers Smart Control-app, mens ny aktiv støykansellerings-teknologi lar deg fokusere på musikken og ikke verden utenfor. Batteritiden er betydelig forbedret til syv timer, og den vellagete ladekassen forlenger dette ytterligere med sitt eget oppladbare batteri. Flere øreadaptersett leveres med for å sikre at True Wireless 2 passer alle øreganger. Dette er et bevis på at det beste kan komme i små pakker.

Bowers-
Bowers & Wilkins PX5

EISA ON-EAR HEADPHONES 2020-2021

Med PX5 adaptive støykansellerende hodetelefoner legger Bowers & Wilkins like mye vekt på design, brukervennlighet og gjengivelse. De er uanstrengt stilige, med spektakulær finish som kombinerer karbonfiber, aluminium og stoff, mens øreklokkenes myke puter og hodebøylen gir lange lytteperioder. Lydkvaliteten fra skreddersydde 35mm drivere er superb, med frekvensrespons som spenner fra dyp bass til delikate høye toner. Både kablet og trådløs tilkobling er mulig, sistnevnte via Bluetooth med støtte for aptX Adaptive. Fysiske kontroller inkluderer øyeblikkelig pause ved å løfte en øreklokke, og justering av den høykvalitets støykanselleringen til PX5. Hvis du liker musikk på veien, vil du elske disse.

Huawei-P40-Pro_web logo
Huawei P40 Pro

EISA SMARTPHONE CAMERA 2020-2021

Huawei P40 Pro bygger på suksessen til sine forløpere, og flytter igjen kamerateknologien i smartelefonene foran, med et oppsett med Leica quad-objektiv som byr på ubegrenset ytelsespotensial. Hovedkameraet med 50 megapiksler, fasefokusering og optisk bildestabilisator suppleres av et 12-megapiksler periskopisk telefoto-objektiv med opp til 5x optisk zoom, samt et 40-megapiksler ultravid ‘Cine Camera’ for avanserte videoopptak. Legg så til P40 Pro sin ToF 3D dybdesensor – og AI bildeprosessering – og du har en smarttelefon som tar slående i hverdagen, og nattbilder av uovertruffen kvalitet fritt for uønsket bildestøy og forvrengning. Den luksuriøse designen, premium skjermteknologi og brukervennligheten gjør denne til en sann vinner i sin klasse.

FiiO-M11_web logo
FiiO M11 Pro

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021

Denne bærbare musikkspilleren pakker klassens beste funksjoner i en høykvalitets innpakning med rammeløs berøringsskjerm. Formatstøtte og lyttevalg er uovertrufne – M11 Pro kan benyttes både som en Bluetooth-receiver og -sender, som en USB DAC og USB lydavspiller (med native DSD-utgang), eller for å spille direkte av fra det innebygde minnet (utvidbart til 2TB) eller strømming via apper. En Samsung Exynos seks-kjerner SoC sikrer sømløs musikkbehandling og responsiv brukeropplevelse. Videre støtter to AK4497EQ DAC-enheter med Velvet Sound-arkitektur hi-res audio til 384kHz/32-bit, pluss MQA dekoding. Spillerens tre hodetelefonutganger drar nytte av kraftfull, forsterkning med lav forvrengning. Og den alltid like viktige lydkvaliteten? I ett ord: eksepsjonell.

LG-XBOOM-GO-PL7_web logo
LG XBOOM Go PL7

EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021

Utviklet i partnerskap med Meridian Audio, er LG XBOOM Go PL7 først og fremst bygget for lydkvalitet. Med stereo driver-matrise og innebygd forsterker – sammen med to passive bassradiatorer – kontrollerer en gjengivelse som er fremragende klar og transparent med stemmer og full av overlegent bass-trykk. Og denne mobile høyttaleren har imponerende konstruksjon og spesifikasjoner. Den er stilig og kompakt nok til å tas med over alt, som 24-timmer batterikapasitet (med nødladerfunksjonalitet) og IPX5-sertifisert vannfasthet innbyr til. XBOOM Go PL7 byr også på smarte lyseffekter, og flere enn 100 høyttalere kan kobles sammen trådløst for å skape virkelig feststemning. Koble deg opp med Bluetooth eller 3,5mm, og rock i vei.

Sony-Xperia-1-Mark-II_web logo
Sony Xperia 1 II

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2020-2021

Sony Xperia 1 II er en multimedia kraftplugg skreddersydd for foto-, film- og musikkentusiaster. Et trippelobjektiv-kamera deler teknologi med Sonys avanserte Alpha-kameraer, og klarer raske opptak med 20 fps, kontinuerlig autofokus og øyesporing, mens Photography Pro og Cinematography Pro apper deler brukergrensesnitt og funksjoner med Sonys profesjonelle kameraer. For medieopplevelser på farten benytter Xperia 1 II en 6,5-tommer 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-skjerm dynamisk lyd levert av Dolby Atmos – pluss støtte for det oppslukende 360 Reality Audio musikkformatet. Gamere kan koble opp en DUALSHOCK 4-kontroller for spilling med konsoll-preg. Snapdragon 865 5G Mobile Platform driver denne fest-cocktailen av egenskaper.