Ved å lage et 3-veis desing og benytte den nyutviklede 4 tommers coax-enheten er målet å oppnå høyere lydkvalitet og bedre gjengivelse enn noen annen høyttaler i prisklassen. opplyses det fra Elac. Dette har vi jo hørt noen ganger før, men etter den ganske ekstraordinære opplevelsen vi hadde med Andrew Jones/ Elac sin Debut høyttalere, er det ikke helt umulig at meldingen av troverdighet. 
UNI-FI.CONSENTRIC DRIVER 1.jpg
Serien skal inneholde en bokhyllehøyttaler (UB5), en gulvstående (UF5) og en senterhøyttaler (UC5). Høyttalerne meldes å være langt mer raffinerte og detaljerte enn Debut-serien og det må vi si lover veldig godt. I tillegg skal perspektiv og fokus være sterkt forbedret. Når det gjelder design, har vi allerede fått meldinger om at det er forholdsvis fraværende. Dette er kabinetter som likner de vi så i Debut-serien, og det er tydelig at dette er laget for å være mest for pengene, og ikke noe husholdets selvutnevnte interiørarktitekt med letthet plasserer ut i stua. 
 
Det er ikke sagt så mye om prisene, men bokhyllehøyttaleren UB5 ser ut til å skulle koste 495 dollar for paret i USA, og det kan kanskje tyde på en pris på omtrent 5-6000.- kroner avhengig av hva dollarkursen er når de blir lansert i April 2016.