Electrocompaniet lanserer en helt ny integrert forsterker i Classic Line serien, en forsterker som vi forventer å få inn til test om kun kort tid. 

ECI 80D er en helt ny, entry-level integrert forsterker fra Electrocompaniet. ECI 80D tilbyr 2 x 80 Watt i 8 Ohm vha. en egenutviklet Klasse A/B forsterker. ECI-80D har innebygget en egenutviklet RIAA forsterker til platespilleren din. (MM pickup), 2-veis Bluetooth HD støtte for både strømming fra din iOS, Android, Mac eller PC, samt HD strømming til dine hodetelefoner. Det er også 2 analoge singled ended innganger, 5 digital innganger (2 COAX, 3 Toslink), 2 hodetelefon -utganger og selvsagt den legendariske Electrocompaniet lyden og utseendet. Alt dette gjør at de kan vi tilby en kraftig og dynamisk integrert forsterker med en attraktiv formfaktor, som kan drive et bredt spekter av høyttalere på markedet.

Forsterkeren er nøye balansert mellom god dybde i bassen og kontroll, en detaljert åpen mellomtone og en varm detaljert topp, som vi etter hvert er blitt vant til fra den kanten. Alt for å sikre at ECI 80D gjengir favorittmusikken din slik den ble spilt inn.

Prisen blir 19.995.-  

Tilgjengelig fra Oktober 2019.

Mer info: electrocompaniet.no