De som allerede kjenner Roon vet at programmet gir deg mulighet til å navigere deg rundt i musikksamlingen, organisere og til slutt la deg lytte til musikk med den beste lyden du kan håpe på å oppnå fra en Mac/PC eller server. Her får du artistfoto, biografiere, omtaler, sangtekster, konsertdatoer og låtsnekkere og komponister letes opp helt automatisk og vises i en åpen, moderne og ryddig layout som gir deg følelsen av å sitte og bla i et musikkblad, og ikke i et musikkprogram. 

Roon er også et multiromsystem og multibrukerprogram og tilbyr bit-perfekt avspilling, DSD og PCM oppsampling, støtte for multikanal og det viser også hele signalkjeden og hvilke formater og konverteringer som foregår helt frem til forsterkeren. Electrocompaniet ECI 6.jpgRoon Ready er ikke bare for å få et antall produkter registrert, men det er også en integrering av elektronikken du benytter inn i programvaren. Resultatet er utrolig vanedannende! 

Nå er også Electrocompaniet på listen over produkter som smelter elegant sammen med brukergrensesnittet til Roon, og dermed kan brukes sammen med Roon i enhver tenkelig kombinasjon uten noe behov for tidskrevende konfigurering. Derfor er det ikke lenger noen grunn til å se andre steder i butikkhylla, eller på nettsidene når du skal ha noe som har full Roon-kompatibilitet både nå og i fremtiden. 

De produktene som når har fått Roon ready-godkjenning er ECM1, ECI 6DX (både Mk1 og Mk2), Tana SL/2 og SL/1, og til slutt Rena S1 og SA1. 

 

Mer info her: 

Electrocompaniet eller Roonlabs