Electrocompaniet, en ledende produsent av høykvalitets lydløsninger, er begeistret over å kunngjøre lanseringen av den nyeste versjonen av sin egenutviklede populære EC Play-app og streamingprogramvare. Fullpakket med spennende nye funksjoner og forbedringer, har denne utgivelsen som mål å gi musikkentusiaster en forhøyet lydopplevelse som aldri før. Et av de viktigste høydepunktene i den nye EC Streaming Engine er den sømløse integrasjonen med TIDAL, den anerkjente musikkstrømmeplattformen. Med TIDAL HiRes 24/192 FLAC-støtte og TIDALConnect kan Electrocompaniet-brukere nå nyte favorittsporene sine i fantastisk høyoppløselig lydkvalitet, noe som sikrer at hver tone og detalj blir nøyaktig gjengitt, akkurat som artisten hadde til hensikt.
I tillegg til TIDAL-integrasjon har Electrocompaniet også oppnådd den prestisjetunge «Plays with Audirvāna»-sertifiseringen for EC Software Engine. Denne sertifiseringen er et bevis på EC Streaming Engine-kompatibilitet og sømløs ytelse med Audirvāna. Audirvāna er et programvareselskap grunnlagt i Paris i 2011, dedikert til datamaskinbasert high-end lydavspilling. Teamet deres har utviklet og forbedret en unik teknologi for å gjøre datamaskinen til en digital lydkilde med høy ytelse. Applikasjonen deres er en løsning for å administrere og organisere musikken sin, enten den kommer fra et lokalt musikkbibliotek eller en HD-streamingtjeneste.

Den oppdaterte EC Play-appen har et intuitivt, flerspråklig brukergrensesnitt, noe som gjør det enklere enn noen gang for å navigere gjennom musikkbiblioteket ditt, lage spillelister og oppdage nye artister og sjangere. Med sitt enkle design og brukervennlig funksjonalitet, er EC Play-appen designet for å gi sømløs og fornøyelig musikk strømmeopplevelse. Sjekk release notes for full oversikt over de nye forbedringene og funksjonene.
Alle produkter som er koblet til internett vil automatisk bli oppdatert.

Oppdateringen gjelder følgende produkter:

  • Tana SL-1 og SL-2
  • Rena S-1 og SA-1
  • ECM1 og ECM1-MKII
  • ECI6DX og ECI6DX-MKII

Den siste versjonen av EC Play-appen er nå tilgjengelig for nedlasting på både iOS og Android-plattformene.