DSC00877 Large.jpg

Lyravox spilte veldig bra med høyttalere som igjen viste at keramiske elementer slett ikke betyr at det låter hardt eller spisst. Myk og ganske lekker lyd med bra kontroll i bassen. 

DSC00881 Large.jpg

Estelon viste frem høyttalere med modellnavnet Extrem hvor hele front er motorisert og kan løftes eller senkes for å tilpasses høyden til lytterens posisjon. Lekkert og veldig bra. 

DSC00888 Large.jpg

Burmester er mye bling, men også veldig presis og detaljert lyd. Det er ikke alltid musikken de spilte fikk frem disse kvaliteten, eller for den saks skyld rommet de benyttet, men det var lett å høre potensialet. 

DSC00895 Large.jpgMonitor Audio viste frem et par høyttalere med et helt nytt og interessant design. To søyler med bass som spiller mot hverandre i midten, og en toveis-enhet i front med en variant av deres bånddiskant. Spennende lyd og spennende prosjekt. 

DSC00897 Large.jpg

Det var platespillere overalt, men hvorfor ikke kikke nærmere på denne spilleren med Fender-logo og i sunburst-lakkering? 

DSC00899 Large.jpg

Focal har gjort felles business i 10år og feiret så godt de kunne med de høyttalerne de hadde. Det var i utgangspunktet meldt om noen interessant høyttalernyheter, men de må vi nok lenger ut mot sommeren før vi ser. 

 

DSC00909 Large.jpg

B&W med effektforsterkere fra Classé. Ikke et av anleggene i ekstremklassen, men som faktisk matchet det meste lydmessig.  

DSC00914 Large.jpg

Marantz viste frem sin meget lekre og overraskende tunge CD-spller CD60. Prisen ser ut til å lande på rett under 10 tusen kroner. 

DSC00916 Large.jpg

Fischer and Fischer lager høyttalere i skifer og det gjør dem ikke bare tunge, men kabinettene er meget stive og godt dempet mot resonanser. Dette i kombinasjon med gode elementer og en pris som ikke tar helt av, gjør dem interessante.