For vår bransje er det slik at alle store og små messer er avlyst eller utsatt i hvert fall til over sommeren, og det er knapt et eneste nytt produkt som blir lansert akkurat nå. Alle venter en stund, holder fortet så godt de kan, og ser hva som skjer. Alle håper selvsagt at vi så snart som mulig kommer tilbake til normalen. Det vil vi jo også gjøre, men vi vet ikke helt sikkert når. 

I mellomtiden må vi forsøke å oppføre oss som folk, tenke rasjonelt, og forsøke å ta hensyn til de i samfunnet som er i faresonen når viruset ruller over Norges berg og daler. Og kanskje bør du tenke deg om et par ganger før du tømmer butikkhyllene for dopapir og knekkebrød, eller sprer tullesaker om viruset på sosiale medier. 

Jeg finner mye ro i å lytte til musikk, og merker at jeg i krisetider trekkes mot de vante og trygge tingene jeg vanligvis fyller livet mitt med. Musikk klarer jeg meg ikke uten, og de som lager musikken klarer seg heller ikke akkurat nå uten at du og jeg kjøper platene deres, kobler oss på Tidal og Spotify, eller vippser over litt for hver avspilling på Facebook-kanaler som strømmer live-musikk. 

Kjøp plater over nett og få det levert på døra, og strøm så mye musikk du klarer, opplev det utrolige utvalget på musikktjenester som Tidal og Spotify - hvis du ikke allerede har gjort det, og gi noen kroner og ører til de artistene som nå plutselig mister alt fra hele til store deler av inntektene sine. Nå som konsertarenaer, klubber og småscener over hele landet stenger dørene, og holder både musikere og publikum ute. Vi har god råd i Norge og et fantastisk økonomisk fundament, men vi har ikke råd til at kulturlivet vårt blir økonomisk rasert. 

Har du planer om å kjøpe noen nye hifi-bokser, kabler eller høyttalere, er det ingen medisinsk grunn til å la være. Kanskje er det til og med sunt! Det finnes helt trygge og virusfire nettbutikker, hvis du ikke tar den ganske så ubetydelige risikoen det er å oppsøke en av de mange, ganske tomme hifi-butikkene. Det er fortsatt helt trygt å ta en telefon og snakke med en hyggelig hifi-fyr, og mer aktuelt enn noen gang å få levert nye godsaker direkte på døra til test i egen stue. Ta en telefon i dag! 

Så vil vi i Stereo+ gjerne få ønske alle leserne våre og deres nære og kjære, god helse!

Hvis du kun vil lese litt og få litt inspirasjon, kan du trykke på linkene og laste ned bladene under og lese helt gratis!