PRESSEMELDING: 

Er det en ting som er sikkert, så er det at når lyden er bra så er det som balsam for sjelen. Er lyden dårlig derimot, vokser irritasjonen for hvert sekund og hele opplevelsen ødelegges. Lyd og bilde er noe vi alle har et forhold til, og endelig kan vi ønske velkommen til årets happening for alle lyd- og bildeentusiaster på Aker Brygge. 􀀝er er alle velkommen. Fra deg som har lyst til å se og lære, til deg som vil finne det beste av det beste på markedet eller bare til deg som ønsker å møte andre i bransjen. 

På HiFI Expo møter du noen av landets mest spennende og dedikerte utstillere og leverandører som genuint brenner for faget sitt. De har alle et sterkt ønske om å vise bredde, variasjon og det beste de kan tilby av dagens og morgendagens løsninger. 

Som arrangør av Expo er vi opptatt av rekruttering og få flere nye entusiaster. Lyd og bilde har til nå hatt en homogen følgerskare og de gleder vi oss også selvsagt til å møte. Samtidig ønsker vi å nå ut til en noe yngre kundegruppe slik at vi kan dele og lære av hverandre, sier medarrangør Mari-Anne Robberstad. 

Våre utstillere pr. nå er: 
Vi får besøk av Qvisten Animation, Nordens største animasjonsstudio, som bl.a. står bak de nye filmene Helt Super og Folk og røvere i Kardemommeby som har premiere til jul. I tillegg vil du møte noen av de største HiFi-leverandørene i kombinasjon med noen nye, spennende og mindre aktører: Samsung, Mono, Hifi-klubben, Sound Garden, Eksakt Hifi, Optoma, Monitor Audio, Marantz, Duet, Dynaudio, Tura, Gjallarhorn, Puritan Audio Labs, Kirmuss Audio, HifiSentralen ++. 

HVA: HiFI EXPO 
NÅR: 14. - 15. OKTOBER 
ÅPNINGSTIDER: 
FREDAG 15-18
LØRDAG 09-18 
HVOR: FELIX KONFERANSESENTER, AKER BRYGGE 

For mer info: KLIKK HER!

Som leser av Stereo+ får du også rabatterte billetter til kun kr. 100.-  KLIKK HER!