Utover et ganske imponerende utvalg av merker og hifi-produkter meldes det om premiere på en hel del spennende nyheter. Disse blir det gode muligheter til å stifte nærmere bekjentskap med, og selvsagt også lytte til. 

For platespiller-entusiastene vises DS Audio Grand Master, og helt nye DS Audio – 003 og det stilles ut både platespillere og elektronikk fra Oracle

I tillegg spilles det på de spennende nye stativhøyttalerne Pylon Jasper monitor18, Esoteric N05xd forforsterker/Steamer og S-02 Stereo effekttrinn og så har de tilreisende folkene fra fra Aavik, Ansuz og Børresen med seg flere nyheter du kan se på messen. IMG_9465.jpg

Disse kommer på besøk

Dietrich Brakemeier er mannen bak Acoustical systems skal i løpet av helgen ha tre forelesninger om optimering av platespillere. Dietrich er kjent som en analog-guru i Tyskland og har skrevet flere anerkjente publikasjoner om analog avspilling av lyd. Han har også utviklet sin egen geometri for oppsett av platespillere (Uni-Din). Hans merkevare Acoustical Systems er kjent for å produsere noen av verdens beste tonearmer, pickuper og ikke minst utstyr for å optimere platespillere. Mala melder om begrenset antall plasser så her er det smart å være tidlig ute for å sikre seg plass. Mads hos Mala Audio tar i mot bestillinger på mads@malaaudio.no hvis du vil sikre deg plass klokken 11 eller 14 på lørdag, eller klokken 13 på søndag. 

1631773823142.pngLars Kristensen og Frits Dalmose fra Anzus, Aavik og Børresen. Lars Kristensen kjenner kanskje de fleste fra kabelprodusenten Nordost, men i 2019 var han en av de som startet opp Anzus, Aavik og Børresen. Med disse tre merkene kan de tilby kunden en totalpakke som er laget for å fungerer optimalt sammen, og det vi hittil har sett av deres utstyr holder en kvalitet og presisjonsnivå som holder aller høyeste nivå. Du finner produktene i et eget rom hos Mala. De finner du kabler, strømprodukter, elektronikk og ikke minst høyttalerne fra Børresen. Multirom.jpgUnder messen er det gode tilbud på Ansuz, og det meldes også om at du kan bytte inn dine Nordost-produkter ved kjøp av Ansuz.

De som kjenner Lars Kristensen fra før vet at han er en formidabel formidler og presentatør, og gjør garantert hver eneste demo til en helt egen opplevelse. 

Isak fra Multirom viser også frem spennende produkter, og har med seg produkter fra blant annet IsoAcoustics og Naim i tillegg til årets EISA-vinnere fra Focal.

Det blir også bruktsalg av Lp-plater hvis du føler behov for å utvide musikk-samlingen. 

Åpningstider. 

Fredag 12:00 – 18:00

Lørdag 10:00 – 18:00

Søndag 11:00 – 16:00

For full oversikt over messen og program: www.malaaudio.no/messe