Ultima Integrated imponerer kanskje ikke med voldsom forsterkerkraft, men den 2x125-watts integrerte forsterkeren er i stand til å trekke det meste. På innsiden finner vi velprøvde elektronikk som dual-feed-forward feilkorrigeringstopologien, Chord Electronics' legendariske proprietære ultrahøyfrekvente strømforsyninger, pluss en Chord sin høyst spesielle industriell estetikk. Integrated er den første nye integrerte Chord Electronics-forsterkeren på syv år, og er fortsatt den eneste integrerte modellen med full bredde i serien. Chord ultima integrated sideways_1280x862.png

Forsterkeren er designet av Chord Electronics grunnlegger, eier og sjefingeniør, John Franks, og overvåker og korrigerer den avanserte ULTIMA-kretsen lydsignalene før de når utgangstrinnet. Det gir en imponerende signalkvalitet fra en integrert alt-i-en-boks. Forsterkeren drar også nytte av den aller siste utviklingen innen avanserte strømforsyninger med lav forvrengning som tilbyr meget lavt støynivå og enestående forsterkerdrift  - for enda bedre gjengivelse.

Du får en forsterker med fire innganger, en fullt balansert og tre ubalansert, alle har individuell bufring og filtreres selektivt mot potensiell inntrengning fra radiofrekvensinterferens. Vekslingen mellom forskjellige lydkilder skjer via mikroprosessorstyrte forseglede releer. Alt metallarbeid er presisjonsmaskinert av solid aluminium i flyvemaskinkvalitet, inkludert Chord Electronics' ikoniske Integra Legs.
Fasaden har et 28 mm tykt frontpanel og er perfekt symmetrisk, sentrert rundt en av/på-knapp med polykromatisk belysning, flankert av opplyste volum- og balansekontroller. Chord vet virkelig hvordan de skal gjøre det, selv om designet fortsatt kommer til å skille publikum i to leire. Noen synes det er for mye av det gode, mens andre, som vi, synes det ser veldig flott ut - og enda stiligere i virkeligheten enn på bilder. 

Prisen som ble oppgitt på München-messa var 8500 Pund. Det blir over sekssifret her hjemme.  

Importør: Mono AS