Hør bare hva de sier: "Den norske låtskriveren og sangeren Kari Bremnes er utnevt til Brand Ambassador for verdens største hifi-messe. High End 2018. Kari Bremnes sin musikk er på et meget høyt artistisk nivå og er en ekstraordnær vokalist. Hennes tolkninger bærer med seg den perfekte linken mellom høyt artistisk nivå og glimrende musikkproduksjon". 

"At vår utstilling er i stand til å tilfredsstille denne ekstraordnære artistens høye standard er noe vi i High End Society er ekstremt stolte av. Hennes stil er en blanding av folkemusikk, singer/songwriter, chanson, pop med elektroniske elementer og med glimrende lyrikk som beskriver sterke livshistorier og følelser fulle av poesi, musikalitet og lidenskap. Hennes stil skifter fra det triste til det morsomme". 

Og de fortsetter: "Kari Bremnes sine innspillinger er fantastisk gode, og i stand til å gjøre stua om til en konsertsal. Det fordrer at musikken er avspilt på et hifi-system av tilsvarende kvalitet, for det finnes ikke et eneste hifi-system som kan kompensere for en dårlig innspilling. Jo bedre hifi-system, desto viktigere er det å ha tilgang til musikkinnspillinger av meget høy kvalitet. Begge kvalitetene, gode innspillinger og et godt hifi-system er avhengige av hverandre, for å kunne reprodusere en kvalitet som gir opplevelsen av en "live" konsert.  Målet til High End er å gi de besøkende muligheten til å oppleve og forstå denne viktige forskjellen".  

Håper vi også i år får se noen av dere i Munchen. Vi ses på messe!