Lossless overføring av signalet mellom høyttalene burde sørge for null tap av lydkvaliet og et system som er sjeldent fleksibelt. Ferdig i 5.1-drakt er systemet ventet å ligge på ca. NOK 60.000 for et fullt trådløst hjemmekinooppsett som også eliminerer behovet for hjemmekinoreceiver. Du kan imidlertid bygge det ut til hele 7.2. Det spennende er at du kan begynne med to høyttalere og bygge dette systemet ut etter hvert som behøvet øker, eller du får ekstra penger på bankontoen som kan brukes til lydprodukter. Jeg tipper det er mange som kommer til å ende opp med de to fronthøyttalerne. De ser etter vår mening også interessante ut som et rent stereoalternativ.  
Bilde1.png
Endelig er det altså mulighet til å få full Klipsch ytelse i moderat og stuevennlig utførelse, uten kabler, krevende oppkobling og en stor receiver. Premiere Reference HD Wireless har de nyutviklede hornene til resten av seriens passive høyttalere, men her har Klipsch valgt en noe mer kompakt, slankere og stuevennlig formfaktor. 
Automatisk konfigurering av det trådløse oppsett er en selvfølge, og Klipsch mener selv det kun vil ta omtrent 15 minutter. 
 
 
Importør: www.mono.no