AURALiC har ligget i forkant i “musikkstreamer-verdenen” siden de debuterte med ARIES i 2014, den første digitale streaming-bridgen på markedet! 

For å fortsette trenden, lanserer AURALiC fire nye produkter i år: ARIES G2.2, VEGA G2.2, ARIES G3 og VEGA G3.
Disse produktene representerer et generasjonsskifte av teknologiplattformen til AURALiC, mens de bevarer det elegante og klassiske designet av G-Serien med UnityChassis II, som er en dobbel kabinettkonstruksjon hvor ytterdelen er laget i høykvalitets aluminium og innerkabinett (sub-chassiset) er gjort i ren kobber. Kabinettet har en solid base i bunn som kobler av med et kalibrert flerpunkts fjæringssystem.

De nye produktene er bygget på AURALiCs nye Tesla G3 Streaming Platform med en 64-bits arkitektur i bunn, noe som gjør det mulig å oppnå opp til åtte ganger så høy prosesseringskraft, sammenliknet med den forrige generasjonen. Minnet er også økt til 4 GB og “Direct Memory Access Technology” (DMA) har blitt integrert. Dette er konstruert på en slik måte at alle lydrelaterte kretser kobles direkte til systemminnet, noe som reduserer latency og jitter med 90% sammenlignet med forgjengeren.

Et annet betydelig steg videre for selskapet, er at G2.2 og G3-produktene har blitt utviklet i USA, og både ARIES G3 og VEGA G3 vil bli produsert for hånd på AURALiCs nye fabrikk i Oregon.  

AURALiC er også stolte av å meddele et fremtidig samarbeid med Dirac. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for AURALiC å integrere Diracs avanserte teknologi, som vil bidra til å sikre at produktene forblir i forkant av innovasjon og leverer den høyeste kvaliteten med tanke på både lyd og grensesnitt.

AURALiC vil vise frem sine nye produkter og sin banebrytende strømmeteknologi på HighEnd Messen i München. ARIES G2.2 og VEGA G2.2 skal etter planen være leveringsklare fra AURALiC i løpet av juli, mens G3-produktene forventes å være tilgjengelige i løpet av august.

Prisene ser ut til å bli:
  • ARIES G2.2 - 74 990,-
  • ARIES G3 - 139 990,-
  • VEGA G2.2 - 99 990,-
  • VEGA G3 - 149 990,-

Mer info: Duet AS