Hva er forskjellen fra forrige modell?

  • Bedre DAB-mottak
  • Enklere Bluetooth-oppsett
  • Bedre batterilevetid
  • Økt lydkvalitet

14 timer spilletid

Tivoli Pal+BT har et kraftig innebygget batteri som gir deg 14 timer ubekymret spilletid når du er på farten, men den kan selvsagt også benyttes koblet til strøm når den spiller musikk eller radio hjemme på kjøkkenet, i stua, på terrassen eller på hytta. 

Enkelt å finne norske DAB-programmer

Et enkelt trykk på en av de to knappene på fronten starter et søk etter norske DAB-kanaler, og etter en kort stund får du opp en komplett liste du kan bla deg gjennom. Kanskje liker du Nrk P1, eller kanskje du heller foretrekker Radio Rox? Uansett hva du ønsker å lytte til ligger kanalene kun noen få tastetrykk unna. 

10 forhåndsinnstillinger

Her kan du parkere dine favorittstasjoner slik at de er enkle å finne tilbake til. Du har til og med en liten og praktisk fjernkontroll som kontrollerer alle funksjonene hvis du vil sitte i fred og ro i sofakroken og lytte gjennom det store utvalget av norske DAB-kanaler.

Bluetooth  - Lett å pare

Radioen er lett å koble til trådløst hvis du ønsker å spille musikk fra mobiltelefonen. Slå på Bluetooth på mobiltelefonen, og vent til Tivoli PAL+BT vises i displayet. Da er du koblet til og kan spille all av musikken du har lagret på mobiltelefonen, eller musikk du strømmer fra Spotify, Apple Music eller Tidal. Enkelt!

God mottaksstyrke

Med Tivoli PAL+BT behøver du ikke være redd for å miste DAB-signalet. God følsomhet gir deg flotte radio-opplevelser også der mottaksforholdene er litt vanskelige, og du behøver ikke være engstelig for at radioen ikke fungerer der det er oppgitt DAB-dekning.

Uttak for hodetelefoner

Noen ganger er det fint å kunne lytte til radio eller musikk i stillhet. En egen hodetelefonutgang med imponerende høy lydkvalitet og kraftfull lyd gjør det mulig å kose seg med favorittprogrammet eller musikken din uten å forstyrre andre.

Inngang for eksterne enheter

Er du usikker på om telefonen din har Bluetooth, eller kanskje bare synes dette med trådløs lyd er litt vanskelig? For deg finnes det en egen inngang for en ekstern kablet enhet. Kabelen som behøves kan du kjøpe overalt hvor de selger elektronikkprodukter. Den eksterne enheten kan være en mobiltelefon, en bærbar musikkspiller eller til og med datamaskinen din.

Alarm/sleep

Hva med å våkne til nyhetene eller favorittmusikken din på morgenen, til noe annet enn en intens pipetone eller alarmsignalet fra mobiltelefonen? En innbygd og brukervennlig alarmfunksjon vekker deg skånsomt og trygt opp om morgenen slik at du kan møte en ny dag på best mulig måte. Funksjonen kan også benyttes til å slå av radioen automatisk etter en viss tid. Kjekt å ha hvis du sovner midt i programmet og vil spare batteriet. 

Flott stemmegjengivelse

Som vanlig når det gjelder Tivoli er stemmegjengivelsen selv fra deres mest kompakte enheter, imponerende klar, tydelig og detaljert. Det gjør at du ikke behøver å spille høyt for å oppfatte hva som blir sagt, og gjør det samtidig behagelig og avslappende å lytte til radio. Stemmene du hører er varme, naturlige og troverdige, og de har god tilstedeværelse.

Den kompakte høyttaleren imponerer også med en overraskende fyldig og god gjengivelse av musikk både fra DAB, eksterne kablede enheter og fra den trådløse Bluetooth-tilkoblingen.