Behøver du en kraftig integrert forsterker kan kanskje den nye McIntosh MA9000 være et alternativ. McIntosh har, som andre, sikkert sett det er mange hifi-entusiaster som går for integrerte forsterker i stedet for å kjøpe seg en stort system med for og effektforsterkere. MA9000 ser ut til å levere akkurat det den skal og vi kan jo begynne med dens nyutviklede forsterker som levere hele 2x300watt. 

I tillegg er den utstyrt med alt du behøver av innganger. 10 analoge innganger med 2 balanserte and 6 ubalanserte innganger pluss 1 Moving Coil og 1 Moving Magnet phono inngang. Begge platespillerinngangene har justerbare belastning slik at du kan finjustere inngangen til å passe perfekt til akkurat din pickup. 

På den digitale siden er det 2 coax, 2 optiske, 1 USB and 1 MCT( McIntosh sin egen digitale overføring ) som alle sitter i den nye digitale modulen DA1. Denne modulen kan enkelt byttes/oppgraderes hvis det dukker opp nye digitale formater eller kommer nye teknologier som gir bedre lyd. Modulen har en 8 kanals 32 bit digitalkonverter som sitter montert i en konfigurasjon McInstosh, og andre, kaller Quad Balanced mode. DSD 256 og DXD 384kHz er støttet via USB-inngangen mens den kan ta 24bit/192kHz oppløsning via coax og eller optisk digital inn. . 

Den nye forsterkeren har selvsagt McIntosh sin Autoformer som gjør at forsterkeren gir 2x300watt stabil uansett om høyttaleren din er 2,4 eller 8Ohm. Den har fått det aller siste i audiofile komponenter, Har Home Theatre Pass Thru, Power Guard - som følger med på signalet og sørger for at det ikke kommer forvrengning og klipping ut på høyttalerne, du får også en høykvalitet hodetelefonforsterker, en diskret åtte-bånds equalizer og selvsagt McIntosh sin klassiske design. 

Prisen er ikke satt i Norge, men vi regner med at prisen lander på minst 110.000.-  Det er mye penger, men så har du også en forsterker som holder i 50år. 

Mer info: www.nebyhifi.no  MA9000 Back.jpg