- Akkurat som når en god pick-up ikke kan grave gull ut av en ihjelspilt vinyl, kan man ikke forvente at verken en DAC eller nettverksspiller på magisk vis fikser det innkommende signalet uten at det går utover sluttresultatet. Selv med minimale målinger av jitter på outputen, vil økt prosessering av det innkommende signalet føre til høyere strømtrekk og dermed økt støygulv i apparatet, hevder Melco. Svaret på om dette fungerer finnes på innsiden av den nye N100 Digital Transport. En audiofil streamingbridge/server jeg håper vi kan få lagt hånden på til neste utgave av Stereo+. Magasinet med denne enheten er ute i slutten av oktober. Da får vi helt sikkert rikelige muligheter til å sjekke om Melco har funnet veien til musikk-Nirvana. 

Melco kommer på markedet med flere produkter, men vi tar med N100 fordi den er er et av deres nye og kanskje mest interessante produkter allerede nå. Flere kan finnes på nettsidene til importøren Multirom.

Melco har altså tatt grep for å gjøre lite av seg i racket. Den kompakte N100 bringer det beste ut av den lokale musikksamlingen din eller favorittmusikken din på TIDAL, og er den rimeligste porten Melco tilbyr. Melco N100 black 05.jpg

Høy kvalitet på finish, utvalgte komponenter, og en lett hørbar oppgradering av lydkvaliteten, gjør denne til et sikkert valg i systemet ditt. 

Du finner TIDAL, Qobuz og Roon, server (UPnP) med klasseledende metadatabehandling fra Songkong/Minimserver. Innebygget finner du en 2TB harddisk med HSS2 antivibrasjon. 3x isolerte USB-porter for DAC, harddisker og CD-drivverk, 2x isolerte nettverksporter for LAN/Streamer (fungerer også som 2-ports switch.) Legg merke til at dette er en bridge, og at den ikke gjør noen ting annet enn å gjøre jobben så enkel som mulig for en ekstern DAC med USB-inngang. 

Klokken er en ultrapresis krystallklokke fra NDK med lavt strømtrekk, og strømforsyningslinjen har teknologi fra FDGA. 

Den kan skaffes i både sort og sølv finish, og den er altså kun 21,5 cm bred. 

Pris: 26 995,-

Importør: Multirom AS 

www.multirom.no

Klikk under og les seneste utgave av Stereo+