SourcePoint 888 er i følge Mofi omhyggelig konstruert fra grunnen av for å omdefinere essensen av hi-fi-lyd. Vår kompromissløse tilnærming i utformingen sikrer at hver nyanse og detalj av musikken er trofast gjengitt, og leverer uovertruffen lydkvalitet og verdi.

Eller sagt med Andrew Jones sine egne ord. "Målet mitt med SourcePoint 888 er å forvedre teknologien og lydkvaliteten til SourcePoint 8 og heve den til et enda høyere nivå. Mofil 888 black.jpg

Coax-element og betydelige bassressurser

Er det noe konstruktøren Andrew Jones virkelig kan, så er det å lage coax-elementer. Det har han gjort med hell i TAD og Elac, og med SourcePoint 888 har en videre-utviklet teknologien for å skape et enda renere og mer homogent lydbilde.  SourcePoint 888 er et nytt 3-veis design som omfatter to nyutviklede 8-tommers basselementer for bass ned til imponerende 32Hz. Men det er ikke først og fremst dybden i bassen de snakker om, men heller høyttalerens dynamiske egenskaper. Det gir jo litt forhåpninger når vi tenker tilbake til våre egne erfaringer med de store monitorene til TAD. 

SourcePoint 888 har kabinettkonstruksjon av høy kvalitet, og arkitekturen er like robust som den er estetisk tiltalende. Ved hjelp av tykke MDF-paneler og god innvendig avstivning skal kabinettet være i stand til å gi elementene optimale arbeidsforhold. Høyttaleren kommer i to finisher - satengvalnøtt eller svart askefinér, 

"Snill høyttaler" 

Den nominelle impedansen er 6ohm, men høyttaleren går aldri under 4,5ohm noe sted i arbeidsområdet. Det gir en høyttaler som er forholsvis snill med forsterkeren. Effektiviteten er snaue 87dB og det er litt under snittet, men med en anbefalt forsterker i klassen 100-200watt går det likevel an å spille forholdsvis høyt. 

De to bassene er nesten å regne som rene subwoofere. De to åttetommerne deles så lavt som 130Hz, mens den 28mm store softdome-diskanten tar over allerede ved 1,6kHz. Materialet i de to åttetommerne er forresten presset papir. Høyttaleren måler 107cm, men er 41cm dyp, og tar dermed litt plass i stua. 

Vi har ennå ikke fått noen norsk pris, men det antydes en pris i USA på rundt 5000 doller. 

Mer info når den kommer på markedet i Norge: www.hifiklubben.no