Alle som har vært med en stund kjenner Musical Fidelity, og vet at de kan lage kraftige forsterkere. Deres nye integrerte forsterker M8xi er et skikkelig monster og kan levere hele 550watt per kanal i 8ohm. I 4ohm leverer den 870watt per kanal, og den klarer hele 1,6kW i dynamisk effekt. Forsterkeren er designet som pur klasse A, og utgangstrinnet er forsterket og forbedret fra den tidligere modellen. Skulle du i tillegg til å behøve en kraftig forsterker også trenge en ekstra varmeovn i stua, er dette absolutt noe å tenke på. 

Men det er ikke bare forsterkning den kan tilby. Den har også en innebygget digitalkonverter ombord som er basert på en Texas Instrument PCM5242. Det gjør at den støtter filer via USB og coax opp til 24bit/192kHz, og 24bit/96kHz-oppløsninger via de to optiske inngangene. 

Den analoge seksjonen er utstyrt med innganger for 4 vanlige RCA/phono og to balanserte XLR. Har du tungdrevne eller vanskelige høyttalere vet du i hvilken retning du skal se. Vi satser på at det også låter flott! 

 For mer info og pris: www.audiocompaniet.no

Sjekk også ut vår ferske utgave av Stereo+. Klikk og les helt gratis!