Battista er Pininfarina sin nye, elektriske superbil. 1800 elektriske hestekrefter og en toppfart på rundt 350 kilometer, må selvsagt kombineres med førsteklasses lydopplevelser. For å få til det har Pininfarina tatt en telefon til NAIM for å høre om du kan levere den luksuslyden som denne bilen fortjener. Battista skal kun lages i 150 eksemplarer og det testingen foregår utover høsten for levering en gang i løpet av 2021. Den har et 120kWh batteri og fire elektriske motorer - en ved hvert hjul, og skal ha en rekkevidde på 500 kilometer (WLTP). Prisen på vidunderet kommer sikkert ikke til å bli veldig tilpasset skrinne lommebøker, og vi tipper at bare stereoanlegget lett kommer opp i prisklassen til en helt vanlig elbil i Norge. 

Artikkelen fortsetter etter bildet:

Battista_Anniversario-interior.jpgEr dette det perfekte lytterommet? 

Naim har ikke spart nevneverdig på effekten, eller antall høyttalere, og leverer et egenutviklet hifi-system på 1300Watt med ti høyttalere som er skreddersydd for plassering i bilen. Systemet leveres med en omfattende pakke DSP-er, aktive delefiltre og det er gjort innstillinger slik at både fører og passasjer skal få en optimal opplevelse av lyden. En symmetrisk høyttaler-layout skal sørge for at de som sitter i bilen skal få en følelse av at musikerne sitter på innsiden av bilen med full oversikt over scene/innspillingrom. Dual-coil subwooferen er montert midt mellom setene og det sitter super-diskanter i Battistas sommerfuglvinge-dører. Det er vanskelig å tenke seg at Naim ikke har fått betydelig hjelp på høyttalersiden av sine kollegaer i Focal. 
Tenk å kunne cruise rundt i på europeiske veier med denne doningen! En passe stille elektrisk bil med nydelig lyd som akkompagnerer den flotte utsikten. 

Mer info her

Importør for NAIM i Norge er Multirom AS

 

Klikk og les vår seneste utgave av Stereo+. Helt gratis!