Etter suksessen med Mu-so er det nå klart for Qb. Den er utrolig kompakt, men har likevel mye lydmessige ressurser. Med 300watt innebygde forsterkere, og elementer som peker i alle retninger er dette en utfordring å få til å spille, men dette er tatt vare på av det potente DSP-systemet de utviklet for Bentley Motors. Ellers meldes det om en helstøpt akrylbunn for solid masse og avkobling, samt bunnsolid kabinett med aluminiumsider. Og så får du den stilige volumkontrollen fra Mu-so.

QB.pngDedikerte forsterkere på 50watt driver mellomtonene og diskantene som er krysskonfigurert for best mulig stereoperspektiv. Ett basselement tar seg av bassen for begge kanaler og får hjelp av en egen 100watt forsterker. Dypbassen kommer fra 2 passive radiatorer på sidene.

Qb går inn i en serien med multirom-produkter fra Naim og du kan sette opp denne med Unuti eller ND-prodilter. Du får tilgang til TIDAL og Spotify Connect, en 32/192khz nettverksspiller, AirPlay, blåtann (aptX) og internettradio. Og du kan koble til eksterne enheter via en optisk digital inn, analog og minnepenn. Og det hele styres av en egen app.  

Mu-so ventes til Norge i butikk ila. mars 2016. Prisen forventes å bli kr. 8.495.-

www.multirom.no