Pressemelding:  L-Sound tar over Anthem for Norge i enighet med tidligere importør. Anthem blir en fantastisk merkevare med høy kvalitet og innovative løsninger og et godt supplement for L-Sound. Anthem har levert høykvalitets produkter med høy ytelse til fornuftige priser i over 20år. Anthems mål er å levere best mulig kvalitet og lyd for pengene i det globale markedet.

Produktserier

Anthem leverer produkter i stereo og hjemmekino-kategorien som stereo og multikanals effektforsterkere, AV-receveiere med svært gode musikalske egenskaper, stereoforforsterkere og integrert forsterkere. Anthem kommer også snart med innovative distribusjonsforsterkere.  

Ny, lovpriset STR-serie

De aller heteste produktene som er lansert av Anthem i det siste er STR-serien som er blitt meget godt mottatt. Dette er innovative stereoprodukter med digital prosessering som ARC-romkorreksjon., DAC og avansert bass-managment for to subwoofere i stereo eller mono konfigurasjon. STR-serien inneholder tre produkter. STR Preamp som er en ren forforsterker, STR Power amp med en heftig 2x400watt forsterker og en stereo integrert forsterker som heter STR Integrated Amplifier. 

ARC Anthem Room Correction

ARC er et anerkjent og lovpriset automatisk romkorreksjons-system for høyttalere og subwoofere som er utviklet av Anthem i samråd med NRC National Research Council of Canada for å gjenskape den opprinnelige studiolyden selv i vanlige rom. ARC måler forskjellen på den ideelle responsen i et studio og den virkelige responsen i rommet. Deretter brukes den sofistikerte DLS_equalizerens innviklede delefilter-kurver for å møte det mest optimale resultatet i rommet ditt. ARC er mer nøyaktig og korrekt enn de fleste kommersielle romkorreksjoner, og gjør ikke kompormisser som å begrense dynamikken - som ofte er et problem med lignende systemer.  

----

Vi har bestilt produkter til test så følg med i et av de nærmeste utgavene av Stereo+ 

For mer info om Anthem se www.lsound.no