Arendal Sound har ikke tatt noen snarveier i spesifiseringen av materialene, enten du kan se dem eller ikke. Der andre gjemmer stål under gull, bruker Arendal Sound rhodium-plettert kobber. Der andre bruker plastikk, bruker Arendal Sound maskinert aluminium. Der andre holder igjen på kabinettykkelser, har de brukt ekstra tykkelse og i samme sleng oppgradert til høydensitet. Alt i følge produsentens pressemelding. 

1723_Monitor_P1_GrilleOff_SB.jpg

Høyttalerserien består av i alt 7 høyttalermodeller. En gulvstående, en stativhøyttaler/monitor, en senterhøyttaler og en surroundhøyttaler, i tillegg til tre subwoofere i forskjellige størrelser. Den store gulstående Tower er beestykket med hele 4 åttetommere og en 28 mm diskant, en effektivitet på 92dB og et portsystem som gir mulighet til forskjellige "tuninger" av høyttaleren. Lukket gir den bass ned til 55Hz, mens den med alle portene åpne beveger seg ned til omtrent 35Hz. Prisen på Tower ser ut til å bli 25.000.- for paret, mens subwooferne begynner på kr. 8.000..- og beveger seg opp til det dobbelte. 

Vi kommer tilbake med test av disse produktene med en gang de er tilgjengelig. Og det ser foreløpig ut til å bli i februar 2016.

For mer info klikk her!