Den nye Mojo 2 har doble USB lydinnganger (USB-C og Micro-USB) samt optisk og coax 3.5 mm digital inngang. Den har også doble 3.5 mm hodetelefonuttak som kan benyttes parallelt med to sett hodetelefoner. Forsterkningen til hodetelefonene kan defineres i ‘high’ eller ‘low’ for optimal tilpasning til hodetelefonens følsomhet. Mojo 2 er kompatibel med DSD (265) og High-Res musikk med en samplingsfrekvens opptil 768 kHz.

Men det er mer ved Mojo 2 enn du avslører ved første blikk. Den har avanserte tonekontroller og fire forhåndsinnstillinger som alle kan finjustere +/-9db. Tonekontrollene kan gjøre følgende. Justere nivået i dypbassen, bassignalet 20-125 Hz - såkalt bass shelf, det øvre diskantnivået og til slutt diskantnivået fra 3 kHz til 20 kHz - såkalt treble shelf.Copy of MOJO2_ANGLE LEFT.jpg

Chord Mojo 2 har også tre forskjellige nivåer av crossfeed som bidrar til bedre romfølelse ved å bland inn lyd fra venstre kanal til høyre kanal, og motsatt, slik du vil høre det i et vanlig stereoanlegg med vanlige hifi-høyttalere. Du kan også utvide Mojo 2 med en smart liten streamer som heter Chord Ply. Da kan du lagre egen musikk kan på Micro SD-minnebrikker og får også WiFi, Bluetooth og AirPlay. Da kan Mojo 2/Poly benyttes nær sagt hvor som helst. Mojo 2/Poly er Roon endpoint-kompatibel og kan fungere som en komplett streaming-løsning i et stasjonært HiFi oppsett.
 
Når Mojo 2 benyttes som en stasjonær D/A-konverter eller at batteriet er fulladet vil enheten automatisk koble ut ladefunksjon (desktop mode) slik at batteriets levetid ikke forringes, dette indikeres ved at batteri LED-indikator endrer farge til lilla.

Litt teknikk

Mojo har Chord FPGA DAC chip, batterikapasiteten er ca 8 timer, effekt ved 1kHz og 300 ohm er 90 mW og du får 600mW ved 30Ohm. Dynamikkområdet er 125dB og forvrengningen ved 2,5volt på 300ohm er så lav som 0,0003% (THD)
Av innganger finnes det micro USB, USB-C, 3,5mm coax, optisk tosliink og Micro USB ladeport og du har utganger til 2 stk hodetelefoner med 3,5mm minijack. Vekten er kun 185gram. 

Pris 5.990.-

Importør: www.mono.no