Nytt på neste generasjon Onkyo hjemmekinoreceivere fra modell TX-NR555 og oppover, er AirPlay, Google Cast, Tidal strømmetjeneste og FireConnect, en trådløs multiromsløsning. De to sistnevnte egenskapene blir tilgjengelig etter en enkel softwareoppdatering.

656_back.jpgAlle nettverksmodellene er utstyrt med et mer påkostet romkalibreringssystem, som sikrer en mer nøyaktig og faseren gjengivelse uten stående bølger. Dette vil spesielt forbedre lytteopplevelsen under gjengivelse av kinolyd med høydeinformasjon som Dolby Atmos. Lydgjengivelsen fra de nye receiverne kjennetegnes av stor detaljrikdom med høy dynamikk og stor effektkapasitet takket være kraftige strømforsyninger og premium forsterkerkretser med god strømkapasitet og høy hurtighet. Her er det rikelig med tilkoblingsmuligheter med blant annet platespiller-inngang og sone 2-utgang - også for digitale kilder. 

Alle receiverne kommer med 7 innebygde forsterkere og skal levere fra 7x130 til 7x175Watt og TX-RZ710 er også utstyrt med audiofile komponenter for best mulig gjengivelse av musikk. De tre modellene kommer levert med Dolby Atmos og DTS:X. 

Selv den minste, TX-NR555, kommer levert med 6 HDMI-innganger, og det øker til 8 på den største av disse. Noe som absolutt burde være nok for de aller fleste. 

Veiledende priser på de første modellene som nå kommer til lager:

TX-NR555: Kr 5.995,-

TX-NR656: Kr 6.995,-

TX-RZ710: Kr 9.995,-

For mer info: www.mono.no