Onkyo melder at en helt ny platespiller med direktedrift, CP-1050, er nå er tilgjengelig. Den leveres i to farger, sort og lyst treverk. Onkyo er ingen direkte nybegynnere i denne tralten, selv om det er en stund siden de har kommet med helt nye spillere. 

Small_light wood.jpgOnkyo introduserte sin første platespillermodell, CP-1000, med krystall-pickup i 1946. Nå har Onkyo igjen startet med platespillerproduksjon og lanserer den direktedrevne modellen, CP-1050. Den har en stabil, kvartsstyrt motor som spinner platetallerkenen rundt med direktedrift. Dette sikrer en helt presis avspilling uten hastighetsvariasjoner - noe som er viktig for å hindre wow og flutter. En ekstra tung platetallerken i aluminium med en tykk gummimatte eliminierer vibrasjoner og bidrar ytterligere til en helt jevn rotasjon. Manuell betjening. 

På baksiden finner du et par phono/RCA-terminaler som gjør at du kan leke deg litt med forskjellige typer kabler. Men den kommer selvsagt også levert med noe som helt sikkert er helt greit. 

Er du kjapp har Mono, i følge pressemeldingen, en intropris på denne spilleren. 

Veiledende er 4.990.-, men den lanseres for den meget hyggelig prisen kr. 3.990.- 

Mer info: www.mono.no