A-9150 virker solid bygget opp med et ryddig interiør, god strømkapasitet fra en velvoksen trafo og et par sjenerøse kondensatorer. Den diskrete forsterkeren skal levere 2 x 60watt, og det er nok til å fylle et vanlig rom med vellyd og alt av helt vanlige lydopplelser, men kanskje litt for lite til å et støyende nachspiel med et par store gulvstående høyttalere. Onkyo melder om ganske imponerende prestasjoner i forsterkeren, men det kommer vi tilbake til i en eventuell test. A-9150__S__Rear_N9999x9999.jpg

Onkyo melder om at forsterkeren har fått et påkostet og godt RIAA-trinn, og hyggelig nok er det mulig å tilpasse for både MC (moving coil) og MM (moving magnet) pickup. For de som spiller fra digitale kilder, og vil koble seg til direkte via en digital inngang finnes det to optiske og to koaks digitale innganger. 

Enheten er meget støysvak, noe som selvsagt er viktig for at alt av detaljer skal komme helt frem til lytteren, og har du behov for å nyte musikk uten å forstyrre resten av husstanden har Onkyo utstyrt den med en god hodetelefon-forsterker. 

Kabinettet er stødig og bra, og fronten og knappene er i aluminium. Det kan fåes i sølv (bildet) og sort. 

Pris: 5.990.- og den er tilgjengelig nå. 

For mer info klikk her!