De gode og svært populære produktene fra Onkyo er igjen å få kjøpt i Norge. Det skjedde noe allerede i 2021 da PAC Premium Audio Company, et heleid datterselskap av VOXX International, kunngjorde at de sammen med Sharp Corporation, kjøpte Onkyos AVR-virksomhet, som inkluderer merkevarene Onkyo og Integra.

PAC eier nå omtrent 75 % av det nyopprettede sammenslåtte foretaket og vil administrere all produktutvikling, salg, markedsføring og distribusjon av Onkyo. Sharp vil fortsette å produsere produktene i deres toppmoderne anlegg i Malaysia, slik de har gjort tidligere og fokuserer på å skalere produksjonslinjene og administrere forsyningskjeden for å håndtere et økende produksjonsvolum.

For å utvide sin portefølje ytterligere, har VOXX også signert en lisensavtale med Pioneer Corporation. Premium Audio Company vil nå markedsføre og selge Pioneer og Pioneer Elite lyd/video-løsninger over hele verden, unntatt Folkerepublikken Kina, med produksjon utført av Sharp.

Premium Audio Company, VOXX, Onkyo og Sharp jobbet sammen for å fullføre et komplisert oppkjøp, sa Paul Jacobs, president og administrerende direktør i Premium Audio Company. Ved å kombinere de ledende høyttalermerkene Klipsch, Jamo, Magnat og Heco med de mest teknisk sofistikerte japanske elektronikkmerkene Onkyo og Pioneer innledes en ny æra av design, innovasjon og ytelse. Vi ser frem til ytterligere 75 år med å skape bransjeledende produkter og koble folket til deres lidenskap for musikk og underholdning.

For mer info om modeller og priser: MONO AS