For det første har produktene som stilles ut på messen hatt en enorm vekst de siste årene. Og med vekst kommer det muligheter. De som ønsker å integrere AV-systemer i hjemmet får stadig flere produkter å velge mellom, og de som vil jobbe med dette har her en unik mulighet til å lære mer ved å besøke standene og hjemmekino-installasjonene på messen. De som besøker messen blir presentert for nye muligheter til å ta businessen sin i retning lyssetting, soldemping, sikkerhet, lyd og bildekontroll og legg til fjernstyring av sine installasjoner fra kontoret via internett 

( Artikkelen fortsetter under bildet ) 

Skjermbilde 2017-01-03 kl. 15.29.21.pngFor de menneskene som er villige til å lære businessen og få mer kunnskap om smart home er Integrated Systems Europe stedet å være. ISE er delvis eiet av CEDIA, organisasjonen for teknologi til hjemmebruk, og InfoComm, som er organisasjonen til den profesjonelle bransjen. ISE er blitt den største messen for audio/ video og system integrasjon ikke bare i Europa, men også i hele verden. 

Den første ISE-messe ble arrangert i Geneve i Sveits i februar 2004. Siden den gangen har den årlige messen vokst fra 120 utstillere og 3500 besøkende, til dagens fantastisk antall på hele 1100 utstillere og 65000 besøkende. Disse kommer fra Europa, England og fra hele resten av verden. Messen arrangeres på Amsterdams kjente messeområde RAI.

ISE er sett på som det nye stedet å lansere nye produkter for både produsenter og service-tilbydere for å komme ut til markedet med nye produkter og løsninger. Utstillingen dekker lyd, bilde, skjermer, hjemmekino, projektorer, lydsystemer, akustiske løsninger, møbler, kontrollsystemer, lyskontroll, sikkerhet, energi-administrasjon, kabler og veldig mye mer. Eller sagt på en annen måte. Alt av elektronikk som kan integreres eller kontrolleres i et hjem eller en bygning. Skjermbilde 2017-01-03 kl. 15.31.21.png

Men ISE er også mer enn kun produktene som vises. Det er også et sted man kan lære mer om smarte hjem og dets løsninger. Dette begynner med det ISE kaller "Smart Building Conference" som er et programs om går over en dag og som markerer starten på ISE 2017. Her vil det være flere talere, og blant dem den prisvinnende arkitekten Ole Scheeren som vil lede en diskusjon om hvordan ny arkitektur og løsninger kan brukes til å finne en bedre plattform for teknologisk utvikling. CEDIA har også sitt eget opplæringsprogram på messen og er denne gangen det mest omfattende noen gang for de som jobber med hjemmeteknologi. 

Et stort antall kurs og seminarer vil bli holdt underveis om trender, nye teknologier og markedsmuligheter og vil bli holdt av ledende aktører på feltet. Alle som vil være med på CEDIAs ISE 2017-program for profesjonelle kan melde seg på via forhåndsbooking, og deltakerne kan nyte godt av rabatten man får med ISE 2017 - passet, og som gir tilgang til alle CEDIA sine seminarer for så lite som 275 Euro ( for CEDIA - medlemmer ). Ikke medlemmer må betale 350 Euro. Heller ikke det noen upris i forhold til hvilke muligheter som blir dekket. 

CEDIA vil også holde det de kaller for drop-in CEDIA diskusjoner på sin stand under hele utstillingen. I tillegg vil ISE holde korte kurser og opplæring i en av sine fem foredragssaler. Disse vil ta mellom 20 og 30 minutter og foregå alle dager. Her vil de besøkende kunne få korte og kjappe innføringer i aktuelle temaer innenfor smarte hjem. 

Med alt dette innholdet, både produkter, nyheter og foredrag/opplæring, bør alle fra bransjen kjenne sin besøkelsestid og ta seg en tur til Amsterdam. Kanskje er det den aller viktigste turen du tar i 2017. Vi ser frem til å møte dere, alle sammen! 

For mer info:  www.iseurope.org