Parasound introduserer HINT 6, som etter sigende er en ytterligere forbedret versjon av den meget populære Halo Integrated. Lydkvaliteten og musikaliteten til den originale Hint får du selvfølgelig også i HINT 6, men med noen interessant forbedringer. Parasound HINT 6 har John Curl-designet effektforsterker på 160 watt per kanal (240 watt @ 4 ohm). HINT 6 har hjemmekino-bypass-funksjon, 2.1-kanals analog bass administrasjon, en dedikert hodetelefon forsterker, samt MM / MC phono-forsterker.Parasound-Hint-6-g5.jpg

Parasound HINT 6 har og fått en helt ny Burr-Brown analog volumkontroll som reduserer støynivået, forbedret venstre-høyre separasjon på et hvilket som helst volumnivå. Samme volumkontroll har et lettlest front-display slik at det blir lett å holde kontrollen på lydnivået. 

En ESS Sabre32 Reference digitalkonverter dekoder et bredt spekter av digitale musikkfiler via to optiske, en koaksial og en ny oppgradert USB-inngang – nå med plug and play-støtte for Windows 10 i tillegg til Mac. Den asynkrone USB 2.0-inngangen støtter PCM opptil 384 kHz / 32-biters native DSD256 og DoP DSD bitstrømmer. De koaksiale og optiske inngangene godtar PCM opp til 192 kHz / 24-bit.

Andre kretsforbedringer er en forbedret op-amp i forforsterkerdelen, forbedret L-R kanalseparasjon, og økt forsterkning for MC- og MM-phono-inngangene.
Det nye chassiset er tilgjengelig i enten svart eller sølvfinish og ytterligere forbedret med en subtil gullkant og sandblåste aluminiums deksler.

Pris: 29.990.-  

Importør: NCMS