PD-50AE(S)_MGP_FR@190823@L[1]

Pioneer PD-50AE

Pioneer med ny SACD-spiller/DAC

Pioneer ser ikke ut til å bry seg større om at separate CD-spillere ikke akkurat er i vinden for tiden, og kommer med en helt nye SACD-spiller som også kan doble som DAC. PD-50AE 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Den nye PD-50AE er ikke en ny, rimelig spiller hvor Pioneer ønsker å konkurrere i budsjettklassen. Nei, dette er en ekte entusiastspiller som veier inn med over 13 kilo og som er bygget som en tanks med blant annet doble sidepaneler i aluminium for å hindre vibrasjoner å trenge inn utenfra. Det nye SACD-drivverket er godt dempet mot vibrasjoner og er meget  stillegående. Det sitter også montert flytende i spilleren. Også topplokket er dobbelt for maksimal demping og spilleren er også utstyrt med gode dempeføtter. 

På innsiden sitter det en ESS ES9026PRO DAC som opererer med 4 parallelle kanaler for størst mulig presisisjon. PD-50AE.jpgAlle signalene den får inn kan samples opp til inntil 384kHz. Den har fått diskrete, separate strømforsyninger analog og digitalkretsene og to digitale innganger på baksiden gjør at du også kan bruke den som digitalkonverter for to digitale kilder. Det kan være en nettverkspiller eller til og med en TV via den optiske innganger. Den andre innganger er en coax/RCA-inngang. Den har også USB for de som ønsker å spille av fra en PC/Mac. Du kan velge mellom 3 forskjellige digitale filtre og tweake litt på klangsignaturen til spilleren. De tre filtrene Sharp, Slow og Short er lett tilgjengelig i menyene, og særlig filteret "slow" har en noe softere/bløtere måte å spille på. 

Spilleren spiller av flere formater enn man kanskje forventer. SACD og CD er innlysende, men den gjør også CD-R/RW, DVD-R/RW, WAV, Flac, ACC, MP3 og WMA pluss det meste av vanlige lydformater. Den takler også MQA via digitalkonverteren, men spiller også av musikk på CD som er kodet i MQA. Dette har det blitt mer og mer snakk om i det siste, men vi lurer litt på behovet. Tror vi at det kommer til å selges CD-er med MQA i noe særlig antall? Vi er usikre.  

Prisen ser ut til å bli: 20.998.-  

For mer info: Pioneer.no 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

horns

Noen inntrykk fra messa i Warz...

Vi er akkurat tilbake fra den enormt vellykkede messa i Warzsawa hvor det var en herlig blanding av ...
Legend 40 black

Wow, for en bassgjengivelse!

System Audio Legend 40 Silverback er en mellomstor, aktiv og i dette oppsettet, trådløs høyttaler, o...
Stereopluss_2019_8_kvadrat

Ny utgave av Stereo+

Denne gangen finner du blant annet Norgespremiere på Hegel H120 integrert forsterker, en spennende h...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...