Pressemelding: 

For de som ikke kjenner AlsyVox er dette en høyttalerprodusent fra Italia/Spania. AlsyVox sine høyttalere er basert på prinsippene: Dipoler med kontrollert spredning i et såkalt "line source-system", med fulltone båndelementer / magnetostater – med en båndbredde fra flatt ned til 18Hz, 20Hz, 22Hz, 25Hz – avhengig av modell og opp til 40 000 Hz. Designeren av AlsyVox høyttalere heter Daniel Coen og født i Firenze i Italia i 1961 (58 år). AlsyVox kan derfor betegnes som et italiensk designet produkt. Daniel Coen er i utgangspunktet en luftfartsingeniør med en historikk fra EFA, European Fighter Aircraft. Før dette var Daniel med i et designer-team for Formel 1-biler

Han startet utforskning og utvikling av dipol høyttaleres interaksjon med rommet i 1984, altså rommets påvirkning av lydbølgene fra høyttalerne og dermed lydkvaliteten. Noen få år senere startet han studiet av bånd ( ribbon ) elementer / membran for mellomtone og diskant for å forbedre konseptets høyere frekvenser. I 1994 designet Daniele båndhøyttalere for RES Audio – Sky 1. I 2005 startet han å bruke ekstremt kraftige neodym magneter for bl.a. å øke følsomheten på høyttalerne - og utviklet så SKY 2 for RES Audio. AlsyVox.jpgI 2009 ble bassdelen klar, med samme følsomhet som mellomtone og diskantdelen. Prinsippet er et «Push-Pull» system der det er kraftige neodym-magneter både foran og bak båndet/membranet. De ekstremt kraftige neodym magnetene resulterer bl.a. i høy følsomhet og høy dynamikk og ekstremt lav forvrengning. I 2016 utviklet Daniele en kompakt mid- tweeter pluss super-tweeter som sømnløst forlenger frekvensresponsen til langt over det hørbare området for det menneskelige øret. Dette med tanke på å få med alle overtoner på ethvert instrument og formidle akustikken helt naturlig – og dermed gjøre musikkopplevelsen så levende / live-aktig som overhode mulig.

Man kan på flere av modellene begynne med hovedpanelet og senere utvide med ekstra basspaneler. Standard farge/finish er svart høyglans akryl med ekte, naturlig teak profiler.Andre farger og finisher kan leveres på bestilling. Høyttalerplattformen er påmontert vibrasjonsdempere – mot gulvet

Følsomheten er hele 93db, 94db, 95db – avhengig av modell. Med en følsomhet på 93-95db ( 4 Ohm ) så er det ikke behov for forsterkere i megawatt-klassen men de kan drives av forsterkere med ganske lav effekt.Vekten på de forskjellige modellene – pr side/kanal går fra 80kg til hele 150kg+120kg+120kg med både panalet og subwooferne på plass. 

"For å være ærlig – for oss er det en ære å få lov til å starte jobben med å formidle disse musikalske gigantene til musikkelskere i hele Norden. Her her snakker vi ikke om hifi-entusiasme - vi snakker om musikkentusiasme." sier Paul Mortensen. Eieren av PM Audio. 

Vi søker også seriøse forhandlere i hele Norden ( Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island ), men inntil vi har fått forhandlere på plass i de enkelte landene vil vi selv besørge levering av høyttalerne hjemme hos kundene – fraktfritt på døra.

Distribueres av PM Audio - i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island