Listen over egenskaper er ganske lang, og begynner med en sterk motor, og direktedrift med hele 4,5 kg/cm trekkraft. Spilleren når perfekt avspillingshastighet. på under 0,2 sekunder! Reloop er opptatt av at hastigheten skal være jevn, og har som motto "Get the timing right!" Minimal wow and flutter er dermed på hyggelige 0,01% WRMS. 

Spilleren leveres med en solid, balansert og dempet metalltallerken for stabilitet og absorbering av uønskede resonanser, og med en ekstra tykk 5mm platematte for ytterligere demping. 238666_Reloop_AB4.jpgVidere kan den skilte med en tung og solid plinth med metalltopp, dempeføtter for avkobling og nettovekt på hele 13kg. 
 
Skjermingen mellom signalvei og motor er god med PSU, og den leveres med en solid og god aluminumsarm i S-form med kontravekt som i følge importøren vil matche et vidt spekter av pick-uper. Armen har avtagbart headshell med SME innfatning som gjør det lett å bytte PU. Pickup-en som følger med er en Ortofon 2M red pickup som er lett å oppgradere med f.eks. 2M Blue nål. Spilleren har også både 33. 45 og 78 hastighet.
 
Pris er oppgitt til 7.990.-  
 
Importør: Multirom AS