Med stort fokus på platespillere med høy lydkvalitet, driftsikkerhet og support har de blitt førstevalget til mang en DJ verden over. Når de nå entrer HiFi-markedet er det med en god dose ballast innenfor proffteknikk. 
 
TURN3 er Reloops første HiFi-spiller og tilbyr i følge importøren Multirom masse spilleglede og musikalske øyeblikk rett ut av boksen. Med autostart og stopp, innebygget phonoforsterker i høy kvalitet og enkel switching mellom 33, 45 og 78 RPM er dette drømmespilleren for den som vil spille plater med minst mulig fiksfakseri.
 
Effektiv avkobling og absorbering av uønskede resonanser gir bedre lyd og befestes i det solide plinthet, de smarte avkoblingsføttene og den massive aluminiumstallerkenen med ekstra innlagt demping. Dette gir bra rotasjonsmoment og sammen med den nøyaktige DC-motoren med lav vibrasjon får man jevn og rytmisk forankret avspilling. 
Skjermbilde 2016-08-19 kl. 15.08.46.png
En meget velkonstruert tonearm i aluminium med avtagbart headshell gjør den smidig i møte med alle slags plater og format, ja til og med 7” centerspindel følger med. Den ivrige platesamleren med ønske om dedikert monoavspilling eller 78-plater kan med andre ord enkelt bytte pick-up etter behov. Som bonus får man mulighet for innspilling, og etter det vi forstår også direkte avspilling via USB til en DAC med den innebygde A/D-omformeren.
 
TURN3 m / Ortofon 2MRed vil koste 4.995,- og vil være leveringsklar i september 2016.