Solvo-Tech AS presenterer nå sin nye YD 8K HDMI kabler til det som ser ut som meget konkurransedyktige priser. Dette er aktive optiske kabler (også kalt hybridkabler) som overfører signalet fra HDMI til HDMI plugg med enorm båndbredde og med minimalt signaltap selv om større avtander. Det er perfekt for en hjemmekino hvor elektronikken i de aller fleste tilfeller blir stående et godt stykke unna projektor eller skjerm. 

Solvo-Tech har fått produsenten til å levere kablene med plugger som har integrerte låsefjærer. Dette er de etter eget utsagn en av de få som faktisk leverer, og dette sikrer at pluggen ikke så lett sklir ut av produktet det er tilkoblet. image004.png

YD 8K kabelen er et fremtidssikkert valg til de lange strekkene og der du skal ha best mulig signalkvalitet i overføringen mellom hjemmekinoreceiveren og projektoren eller TV’n hjemme.

En ting som er viktig å merke seg. Aktive optiske kabler er retningsbestemt, derfor må du passe på at du bruker "display"-pluggen i projektor / TV og "source"-pluggen i kilden.

YD 8K kablene støtter selvsagt 8K HDMI ved 60Hz i tillegg til 4K ved 120Hz, HDMI 2.1, HDR/HDR10/HDR10+, HDCP 2.3, CEC, EDID og eARC. Båndbredden er hele 48Gbps

Noen priseksempler ( lengre lengder kan leveres etter forespørsel, og de leveres også i 15, 25 og 35 meter ). 
5 meter: 1 495.- 
10 meter: 1 995.- 
20 meter: 2 395.- 
30 meter: 2 795.- 
40 meter: 3 195.-

Som med alt annet av elektronikk nå for tiden må du regne med noe leveringstid. 

Sjekk www.solvotech.no eller send spørsmål direkte til post@solvotech.no