Der andre stort sett nøyer seg med å fikse litt bugs, legge til noen nye funksjoner og justere litt her og der, gir nå System Audio eierne av deres aktive høyttalere Legend 40 Silverback en solid myttårspresang i form av mer effekt. Alt du behøver å gjøre er å laste ned en fil på en minnepinne og installere den i høyttalerne. Hvem hadde trodd at en enkel oppgradering av høyttalerne gjør at du kan fore dine aktive høyttalere med mer krefter og spille enda litt høyere? System Audio Legend 40 .jpg

Oppgraderingen, som SA kaller for RAM TWEAK, gir hele 50 prosent mer effekt til de fire-veis aktive høyttalerne, og tar kun 30 sekunder å innstallere. Dette markerer også starten på RAM TWEAK som skal være digitale lydjusteringer du kan laste ned fra nettet, og som gjør det mulig å leke med lydinnstillingene på en måte som ikke er gjort tidligere. Samtidig plasserer det System Audio blant de mest interessante produsentene i den "fornuftige" enden av hifi-markedet. Prisen er forresten 50 995.- hvis du planlegger å kjøpe deg et par nye. 

Dette kommer helt åpenbart også til de andre høyttalerne i serien, og det ryktes allerede at neste høyttaler på planen er Legend 5 Silverback. Den kompakte stativmodellen som spiller som en middels gulvstående etter at den fikk aktiv drift. Nå blir den enda litt mer attraktiv. 

For mer info: www.system-audio.com

Importør: www.soundgarden.no