Det er mange som har et godt øye til Technics sine platespillere, og nå har du enda en spiller å sette på ønskelisten. Technics SL-1500 C er en typisk Technics-spiller med et veldig solid og stabilt design, og som vanlig uten DJ-utstyret du finner på en annen av de nye spillerne de viste frem - nemlig syvende generasjon SL1200. Som blant annet har mulighet for å spille med tallerkenen i revers. 

SL 1500C kommer utstyrt fra fabrikk med en Ortofon 2M Red pickup, og den har fått en innebygget MM-platespillerforsterker. Ortofon 2M Red er helt OK, men du kan løfte lyden vesentlig med en bedre pickup. Holder du deg til Ortofon kan du for noen tusenlapper ekstra får OM40 eller min egen favoritt i 2M-klassen - Black.  Ellers er det mye som minner om tidligere modeller fra Technics og forhåpentligvis er lyden på den riktige siden av utmerket. 

Isolasjon mot underlaget gjøres både med fjærer og gummi, noe som i følge Technics sin pressemelding gir spilleren veldig godt evne til å undertrykke vibrasjoner utenfra selv når lydtrykket fra høyttalerne er "vesentlig". 

Spilleren kommer også med et avtagbart/ utbyttbart headshell som gjør det enkelt å ha et par forskjellige pickuper liggende for bytte. En pickup til rock og en til klassisk, kanskje? Med samme høyde på pickup-ene er det enkelt å bytte, men skulle du bytte til en pickup med en annen høyde er også armens høyde justerbar. Det eneste du behøver å tenke på er at pickupen må veie mellom 14 og 25gram (omtrent). Armen har også automatisk løft når den når slutten på platen. Noe som sparer pickupen for slitasje, og er kjekt å ha hvis du er av den typen som sovner når du hører musikk sent på kvelden. 

Prisen er ikke fastsatt. Vi kommer tilbake med oppdatering så fort vi får vite mer. 

Mer info: www.technics.no

Klikk gjerne på en av våre siste utgaver for enda flere nyheter og tester!