Low-603-with-ASW608-Matte-White-Dancing-Lifestyle-1

Ny B&W 600-serie

Bowers & Wilkins med ny 600-serie

Vi har ventet på denne en stund, men når den nye 600-serien først er ute på markedet er det meget gledelig at de har fått plass til såpass mye av teknologien til B&W sine langt dyrere modeller. 

Importør:

Karakter

Den nye 600-serien har fått det flotte Continuum-elementet vi først så på 800-serien, så ble det triklet ned til 700-serien, og nå er det gledelig nok å finne på "budsjettserien" 600. Elementets meget flotte evne til å gjengi detaljer og spille fantastisk naturlig og avslappet, er nok også den nye 600-seriens viktigste bestanddel, men det er mer som skal til for å spille god musikk.

Derfor kommer den nye 600-serien også med B&Ws patenterte avkoblede diskant-element. Det gjør at vibrasjoner i kabinettet ikke påvirker diskanten negativt, og som har som effekt at høyttaleren avslører og henter frem flere detaljer både fra musikk og fra film. 600-serien lanseres med 4 modeller. Den store gulvstående 603, de to stativhøyttalerne 606 og 607, og senterhøyttaleren HTM6. Tiden vil vise om det kommer en senterhøyttaler som står bedre til 603, og da kanskje med FST-elementet fra nettopp 603.  Når det gjelder subwoofere har allerede B&W et hyggelig antall modeller som også passer godt til denne serien. Både ASW610XP, ASW610 og ASW608 er høyst brukare sammen med 600-serien. Bowers and Wilkins 600.jpg

Den store, gulvstående høyttaleren 603 kommer levert med den omtalte diskanten, og her er også Continuum-elementet benyttet som en FST (kantløs) mellomtone-enhet. Etter erfaringen vi har hatt med både 7 og 800-serien er det spennende nyheter. Selv om vi selvsagt ikke snakker om nøyaktig det samme elementet. Noen kompromisser må nok gjøres for at prisen skal komme på et nytt, og mer behagelig nivå.  De doble bassene kommer med membraner av papir. 

606 og 607 er stativhøyttalere med den samme diskanten som 603, men med henholdsvis 6,5 og 5-tommers bass/mellomtoner. B&W er påpasselige med å snakke varmt om bassresponsen i disse høyttalerne, og basert på erfaringene med de knøttsmå høyttalerne i 700-serien er det også denne gangen sannsynlig at selv den minste imponerer med god og fyldig bass. Det går an å spille både flott og fyldig uten å gå helt ned i den aller dypeste basskjelleren. 

Senterhøyttaleren HTM6 leveres med samme diskant som resten av systemet, men har i tillegg to 5-tommers basser. 

Mer info her

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

Interior2

Mektig romfølelse og fantastis...

Etter opplevelsene med de kompakte og aktive høyttalerne KEF LS50 Wireless og SLX, er vi tilbake til...
dCS_bartok

dCS er tilbake i Norge

dSC leverer noe av det aller beste du kan få kjøpt av digitale hi-fi produkter. Nå er de endelig til...
Astral_16_34_02

Focal med 16-kanals integrert ...

Mange kjenner Focal sine høyttalere og hodetelefoner, men nå har de overraskende nok også kommet med...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...