Stereo+ er blant mange andre som har tatt turen til Jessheim på åpningsdagen 17. november der det er offisiell åpning av den nye "hifi-sjappa" HIFI HUB, som er en hel villa til rådighet. Der har de fyrt på peisen, satt frem konfekten og fått liv i det aller meste av det utstilte utstyret når vi dukker opp litt tidlig på fredagen. Kommer du innom litt senere i åpningshelgen tenker vi at alt fungerer som det skal. Henning og Øystein har pusset opp for harde livet i høst, og presenterer en spennende butikk med flere forskjellige demorom fordelt på ikke mindre enn 3 etasjer. Det er fylt med utstyr fra kjente produsenter av HiFi-utstyr fra blant andre Naim, KEF, Michi, Burmester, Audiovector, SoulNote, Gryphon, YG Acoustics og Ayre, og med kabler og strømprodukter fra Chord Cables og IsoTek. 

Det er ikke lenge siden Jessheim var skikkelig ute på landet, men befinner seg nå i et område som har temmelig heftig utvikling takket være nærheten til Oslo Airport Gardermoen, og vi må si det mangler et spennende sted å handle hifi også på nordsiden av Oslo. Konseptet Henning og Øystein er spennende, litt nytt og absolutt interessant, og det blir spennende å følge dem i den nærmeste tiden. 

Villaen på Jessheim gir gode muligheter for gode musikkopplevelser. Det låter ganske fint slik og det hele virker absolutt hjemmekoselig og innbydende. Produktene som er utstilt spenner fra det fornuftige og opp til den absolutte luksusklassen. 

Åpningsfesten foregår hele helgen den 17.-19. November og villaen på Jessheim er absolutt verdt et besøk. I åpningshelgen kan du også treffe representanter fra Chord Cables, Audiovector, Burmester, Stylus, Neby og Multirom.

(Du kan ble deg gjennom flere bilder ved å trykke på "prikkene" under hovedbildet)

Se www.hifihub.no for mer info