The Pearl er en aktiv streaminghøyttaler med Spotify, Tidal og Google Home. Nyutviklet 3-veis coax element med 25 cm bassenhet og totalt 1600 watts forsterker gir i følge importøren Mono As, lydkvalitet i High-End klassen. Forsterkeren gir 1000watt til bassen, 300watt til mellomtonen og 300watt til diskanten. 

Høyttaleren kan fint nytes en og en, men det er også mulig å sette opp to høyttalere som en stereo-løsning. Det kan faktisk bli et ganske heftig stereoanlegg med dyp og mektig bass, og flott lyd fra et coakselement slik vi finner i andre vellykkede Cabasse-konstruksjoner. Høyttaleren beveger seg ned til imponerende 14Hz som oppnås ved at en 10-tommers bass er montert på baksiden av kule-kabinettet. Cabasse_the_Pearl_interiør.jpg

Vellykket design

Høyttaleren fremstår som en ganske så vellykket kombinasjon av elegant design og innovativ teknologi. Det runde kabinettfasongen, og en vekt på hele 18kg, gir gode akustiske egenskaper og minimalt med refleksjoner som påvirker lydkvaliteten. The Pearl har i tillegg innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer høyttaleren for optimal lydkvalitet uansett plassering. Pearl har alt av lydstreaming-tjenester innebygget i tillegg til Google Home kontroll. Lytt til Spotify, Tidal eller tusenvis av radiostasjoner – inkludert NRK og lokale stasjoner. Enkel betjening med app for Android og IOS eller med fjernkontroll (inkludert). 

Høyttaleren har følgende innganger: optisk x1, Ethernet, USB, analog RCA slik at du både kan koble til en TV, en datamaskin, spille musikk fra en nettverksdisk eller koble til en analog lydkilde hvis streaming av musikktjenester ikke er nok. 

Multirom

Flere Pearl og Cabasse Stream-produkter kan enkelt grupperes og danne et multirom-system. Spill radio på kjøkkenet, Spotify i stuen og Tidal på soverommet. I party-modus spilles samme musikk til ønskede soner i perfect sync!

Pris: 29.990.-

Kan leveres i både sort og hvit farge. 

For mer info: www.mono.no