På innsiden sitter det en ESS 9018 Sabre32 Referanse DAC i noe som beskrives som en quad-mono konfigurasjon. Hos Copland benyttes det fire i fase og fire ut-av-fase konvertere for å oppnå et så nøyaktig signal som mulig, og et lavt signal/ støyforhold. Høyoppløst lyd er en selvfølge da DAC-ene kan håndtere PCM- data opp til 32bit/ 384kHz i tillegg til DSD 64/128. 

Copland215_black.pngDet burde være nok innganger for de fleste. USB er en selvfølge og det finnes også to optiske og en koaksial digital inngang i tillegg til en RCA analog inngang.

I tillegg finnes du på baksiden to RCA-utganger. En variabel for de som ønsker å benytte den som forforsterker, og en fast for de som velger å benytte den som ren DAC. 

Hodetelefon-forsterkeren har et rør drivertrinn basert på ECC88-rør, og har selvsagt utgang på forsiden. 

Analog-seksjonen er ren klasse A med kun diskrete komponenter, og denne delen av DAC-en er lånt fra Coplands allerede eksisterende CD-spillere. Volumkontrollen er også analog. 

På messen i Munchen ble det antydet en pris på 2000 Euro, men ta gjerne en telefon til importøren Audiocompaniet for siste prisoppdatering. 

For mer info: www.audiocompaniet.no