Denon har som den første hi-fi-produsent tatt vekk alle de små knappene, displayene, de kompliserte innstillingene og kablene som normalt er forbundet med ekte surround, og som holder alle andre enn hardcore hjemmekinoentusiaster fra å installere det. Resultatet er Denon HEOS AVR. Ét strømlinjeformet, futuristisk surroundanlegg i aluminium med én enkelt knapp. Et system som ikke ligner noe annet hjemmekinosystem på markedet, og som er så enkelt og brukervennlig at alle kan installere det på få minutter.
 
Innebygd multiromsystem
Denon HEOS AVR kan levere surroundsound med opptil 5 kanaler/høyttalere og én subwoofer (5.1), som plasserer deg midt i filmens handling eller i musikk der den kommer fra alle kanter og vinkler. Hver av de fem høyttalerkanalene kan levere 100 W og kan dermed håndtere selv ganske tunge og krevende høyttalere. Valget av høyttalere er opp til deg. Du kan f.eks. bruke dine eksisterende høyttalere eller du kan starte i stereo og bygge ut systemet høyttaler for høyttaler.Denon-HEOS_AVR_product-rear_E2.jpg

Men mulighetene med HEOS AVR slutter ikke ved filmopplevelsen. Surroundsystemet er nemlig samtidig et komplet stereoanlegg med innebygget trådløs strømming og multiromslyd. Det betyr at man kan strømme musikk fra fx Spotify eller Tidal trådløst til HEOS AVR og bruke det som et musikkanlegg i hi-fi-kvalitet når man ikke bruker systemet sammen med flatskjermen.

Uansett om man bruker HEOS AVR til surroundsound eller musikk, styres det hele enkelt fra Denons, brukervennlige og intuitive HEOS-app. Et par klikk i appen er alt som behøves for å legge til en ekstra HEOS-multiromshøyttaler til et nytt rom i huset.

HEOS AVR støtter naturligvis 4K UltraHD-bildeformater. Utover det har HEOS AVR bl.a. Audio Return Channel (ARC). Det betyr at du kan nøye deg med en enkelt HDMI-kabel for å sende lyden fra TV-en til HEOS AVR.

Mer info: www.hifiklubben.no