Heos 1, 2, 5 og 7 vil nå støtte Wav, ALAC (Apple Lossless) og Flac helt opp til 24bit/192kHz både over nettverket og via USB. Dette vil også gjelde deres passive og aktive Amp. Kontrollen av enhetene foregår selvsagt fortsatt via HEOS-appen som er tilgjengelig både for iOS og Android. Her kan du styre hele multirom-oppsettet, og strømme musikk fra Tidal eller Spotify, eller lytte på radio fra TuneIn. Det er også støtte for Deezer og Soundcloud. 

Skjermbilde 2016-05-01 kl. 11.33.21.pngEn helt avgjørende faktor er at alle de nye, oppgraderte produktene er kompabtible med tidligere førstegenerasjons-produkter. Det eneste som skjer er at du kun kan spille høyoppløst lyd i de rommene som er et HEOS generasjon 2-produkt koblet til. 

Og for de av dere som er opptatt av DSD og de mulighetene dette gir for høykvalitets streaming, vil det også komme en senere oppgradering. Denne vil også bringe med seg støtte for AIFF. Denon melder om nye og raskere interne prosessorer (ARM A9), og større flash-minne og innebygget RAM. Noe som må til for å håndtere alle de nye høyoppløste formatene. 

Produktene er meldt tilgjengelige fra juni og utover. 

mer info:  www.hifiklubben.no