LG-65GX_web logo
LG OLED65GX

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2020-21

LGs OLED-skjermer i «Gallery» - serien tar en ny tilnærming til TV-design, og bruker et ultratynt veggfeste for få TV-en interiørvennlig plassert svært nær veggen – legg så til det superslanke panelet, og du har en skjerm som virkelig ber om oppmerksomheten din. OLED65GX's premiumfølelse fortsetter når det gjelder funksjoner og ytelse. Sortnivå, farge og kontrasten til OLED-teknologien vises på imponerende vis, med finjustering fra LGs AI Picture Pro prosessering, mens klasseledende HDMI v2.1-tilkobling retter seg mot gaming-oppsett gjennom 4K/120fps-avspilling, VRR-teknologier og ultra-lav forsinkelse, og eksterne lydsystemer gjennom eARC. En lang liste av funksjoner inkluderer også håndfri stemmekontroll, Dolby Vision HDR, LGs WebOS, Bluetooth-hodetelefonstøtte og mye mer.

TCL_65C815_web logo
TCL 65C815

EISA BEST BUY TV 2020-2021

 

Inn i det ultra-konkurransedyktige mellomsjiktet av TV-markedet kommer TCL ultra-konkurransedyktige 65C815, en funksjonsrik og rimelig 4K storskjerm som garanterer høy bildeytelse. Quantum Dot-panelet sørger for god fargelevering, mens kant-LED-belysning og TV-ens effektive behandling sikrer at HDR-kilder (inkludert HDR10+ og Dolby Vision) får dramatisk kontrast. Lyd fra det Dolby Atmos-kompatible, integrert 2.1 høyttalersystemet gir solid trykk på lydopplevelsen, og TCLs satsning på brukervennlighet imponerer også - Android TV gjør innholdsvalg til en lek, og håndfri Google Assistent inviterer eieren til å snakke. Dette er en TV som tilbyr virkelig verdi for pengene.

LG-75NANO99_web logo
LG 75NANO99

EISA 8K TV 2020-2021

Enten du er kinoentusiast, gamer eller sport-fan, vil du garantert like LGs 75NANO99 8K TV Dette er en høyytelses flatskjerm designet for å flott og detaljert avspilling fra en hvilken som helst kilde gjennom avansert lyd- og bildebehandling - takket være LGs nye α9 Gen3 AI-brikkesett - det gir også fremtidssikret HDMI 2.1-tilkobling (med 8K/60fps og 4K/ 120fps-støtte) og håndterer alle populære 8K-kodeker. Nøkkelen til den dramatiske bildekvaliteten er NanoCell IPS-panelet og Full Array Local Dimming LED-motoren, som kombineres for å levere en bred visningsvinkel, raffinerte farger og rik kontrast, mens oppskalering gir suveren skarphet fra HD- og 4K-innhold. Dette er en teknologisk «tour de force», men er fortsatt intuitiv og hyggelig å bruke.

Philips-55OLED805_web logo
Philips 55OLED805

EISA BEST BUY OLED TV 2020-2021

Både evolusjon og revolusjon, Philips nye mellomstore OLED TV benytter Androids smarte funksjoner og universell HDR-støtte fra sin forrige generasjon, men kommer også med en omfattende oppgradert bildebehandling. Resultatet er en 4K HDR-skjerm som skyver grenser og får det beste fra disker og digitale kilder, AI-baserte forbedringer til selskapets P5-prosessor gir et løft til skarphet, fargeglød og bevegelsesklarhet. 55OLED805 er også en ekte allrounder, med funksjoner som Ambilight-belysning og DTS Play-Fi multiroom-lyd, og en diskret design som vil pryde ethvert miljø. Dette er en strålende  TV til en iøynefallende pris.

Philips-65OLED935_web logo
Philips 65OLED935

EISA HOME THEATRE TV 2020-2021

Overlegen lyd og fantastiske bilder er kombinert i Philips's toppmodell 4K OLED TV. Lyden  kommer fra 65OLED935s innovative integrerte 3.1.2 høyttalersystem, designet i samarbeid med lydspesialisten Bowers & Wilkins. Den har to oppoverrettede elementer for Dolby Atmos, en sentral 'Tweeter-on-Top' for å forbedre dialog og klarhet i vokalen, og en  subwoofer med bakoverrettede porter for filmatisk bass. Bilder drar i mellomtiden nytte av AI+-behandling (som introduserer banebrytende anti-innbrenningsteknologi) og de utrolige kontrast- og presisjonsdetaljene til OLED. Firesidig Ambilight legger til et nytt nivå av bildeopplevelser til en hjemmekino-TV som allerede er utrolig fengslende.

Samsung-75Q950TS_web logo
Samsung QE75Q950TS

EISA LARGE SCREEN TV 2020-2021

For sin tredje generasjon av 8K TV har Samsung tatt en kompromissløs tilnærming når det gjelder design, funksjoner og ytelse. "Infinity"-stylingen til QE75Q950TS omslutter QLED-panelet i en ramme som bare er 2 mm bred. I forbindelse med TV-ens eksterne One Connect-boks og diskrete enkeltkabeltilkobling, sitter du igjen med lite å beundre, men dens lyse, knivskarpe grafikk gjør et enormt inntrykk med sin 75 tommers størrelse. Og så er det lyden. Ved hjelp av høyttalerelementer som er innebygd i alle fire sidene av TV-ens ramme og proprietær Object Tracking Sound+-behandling, skaper QE75Q950TS et detaljert og dynamisk lydfelt med flott bredde og høyde. Denne store skjermen gjør absolutt et gedigent inntrykk. 

Optoma-UHZ65UST_web logo
Optoma CinemaX UHZ65UST

EISA PROJECTOR 2020-2021

Optomas UHZ65UST kombinerer 4K HDR-grafikk med overlegen lydgjengivelse og elegant styling, og er en vellykket utvikling av projektorkonseptet med ultrakort kastelengde. DLP-optikk og linseenhet kan levere et oppslukende 100 tommers bilde fra en kasteavstand på mindre enn en meter, noe som bidrar til å bringe underholdning i storskjerm til hverdagslige omgivelser. Bildene er rikt detaljerte og fargene er levende, hjulpet av en 3500 Lumen-klassifisert laserlyskilde. Det innebygde lydsystemet er fra NuForce, og gjør film og TV-lydspor levende, samtidig som det håndterer strømming via Bluetooth. Optomas UHZ65UST er enkel å sette opp og enkel å bruke, og er også lett å bli forelsket i...