Focal-Chora-826_web logo
Focal Chora 826

EISA BEST VALUE FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2020-2021

Basert på sin omfattende ekspertise, fra produksjon av drivenheter til sluttmontering, har Focal utviklet en rimelig gulvstående høyttaer som er i stand til å høres like bra ut på demonstrasjon som i hjemmet. I hjertet av Chora 826 er en ny "Slatefibre" driver, for hastighet og ekte dypbass, og høyttaleren har en lyd som vil gjøre at du fortsetter å ville lytte, med både basstyngde, klarhet i diskanten og gnist. De er også lett å sette opp og posisjonere, de vil fungere med beskjeden forsterkning, og høres bra ut i nesten alle rom. Uansett hvordan du ser på det tilbyr denne høyttaleren veldig mye ytelse for pengene.

SVS-Prime-Pinnacle-Tower_web logo
SVS Prime Pinnacle

EISA LOUDSPEAKER 2020-2021

Denne klassiske gulvmodellen sitter på toppen av SVS Prime-serien, og er av enkel design og konstruksjon, men leverer likevel en klar, lyttevennlig lyd – ikke minst på grunn av trioen med 16,5 cm bassdrivere og bakovervendte bassporter. Bassene er hentet fra selskapets Ultra Tower flaggskipmodell, og sikrer musikk drevet av bass og perkusjon alltid er spennende, akkurat som mellomtonen og diskanten er presis og oppløst. I praksis er Prime Pinnacles stilige nok til å gli inn i alle unntatt de minste rommene, så hvis du ønsker en varm og fyldig lyd, vil disse tårnene gjøre systemet ditt meget vellydende.

System-Audio-Legend-5-Silverback_web logo
System Audio legend 5 silverback

EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2020-2021

Det danske selskapet System Audio tok en helt logisk tilnærming med deres Legend 5 Silverback høyttalere: De er aktive, med separat forsterkning for hvert element, og blir trådløs når du legger til en fullfunksjon Stereo Hub eller tredjeparts trådløs sender. Systemet kan kobles til et bredt spekter av kilder, fra en digital tilkobling fra en datamaskin til TV-lyd. Den har også flere streamingalternativer, fra DLNA / UPnP til GoogleCast, AirPlay og Bluetooth. Dette er en vakker, elegant og fintlydende, trådløs hifi-løsning.

Monitor-Audio-Bronze-100_web logo
Monitor Audio Bronze 100

EISA BEST VALUE BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2020-2021

Monitor Audio har bygget seg opp et misunnelsesverdig rykte for suverene små høyttalere, og vant EISA Award for sin bokhyllemodell i fjor og bygger videre på denne lytteopplevelsen med sin nyeste sjette generasjons serie i 2020. De er beundringsverdige gjengivere på av et bredt spekter av musikalske stiler, med en fantastisk kombinasjon av basstyngde og godt oppløst diskant fra merkets egendesignede keramisk-belagte Aluminium/Magnesium (C-CAM) drivere, og en bassrefleksport som er "riflet" for jevnere luftstrøm. Deres moderne utseende og lett-å-drive natur øker sterkt appellen til disse svært sofistikerte små høyttalerne.

Thorens-TD-1601_web logo
Thorens TD 1601

EISA TURNTABLE 2020-2021

Thorens-navnet har vært forbundet med platespillere i nesten 120 år, og selv om TD 1601 har et utseende som går tilbake til klassiske platespillere fra fortiden, er alt helt nytt under overflaten. Den beholder tre-punkts fjæringen fra TD150 på 1960-tallet, men henter inn selskapets nyeste avkoblede synkronmotor for nøyaktig hastighet, en elektrisk armløfter og automatisk stopp for praktisk avspilling. En helt manuell versjon av spilleren TD 1600, tilbys også. Alt dette pluss en balansert lydutgang sammen med de vanlige tilkoblingene, for enda lavere støy, gir en platespiller som kombinerer arv med fremragende, oppdatert lydkvalitet.

Pro-Ject-T1_web logo
Pro-Ject T1

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2020-2021

Pro-Ject har laget platespillere i nesten tre tiår, og startet med den opprinnelige Pro-Ject 1, som sammen med de senere Debut-modellene gjenoppfant de mer eller mindre markedet for budsjettspillere. T1 er den nyeste versjonen av dette designet – en audiofil budsjettsplatespillerpakke med utmerket lyd for pengene. Selskapet tilbyr også flere andre versjoner, inkludert en med innebygd platespillerforsterker og Bluetooth-tilkobling! Med sin presist maskinerte sokkel, høypresisjonslager, glasstallerken og nydesignede tonearm i i ett stykke aluminium, gir den en fantastisk tung og detaljert lyd – og til og med Ortofon OM 5E MM-pickupen er forhåndsinstallert, noe som gjør den helt plug-and-play.

DALI-IO-6_web logo
DALI IO-6

EISA HEADPHONES 2020-2021

Mange høyttalerfabrikker har satset hardt på hodetelefoner, men ingen har gjort det så spektakulært som den danske produsenten DALI. Ikke bare er Dali IO-6 en trådløs design, den inneholder også utmerket aktiv støyreduksjon, og legger til sin lukkede design tre moduser for støykansellering. Som om ikke det var nok, leveres det også best-i-klassen batterilevetid for at du skal kunne lytte lenger – faktisk i opptil 30 timer mellom ladinger. Legg til at den har en ypperlig og kraftig, men samtidig åpen og detaljert lyd, og vi snakker om intet mindre enn en svært oppsiktsvekkende debut.

AudioQuest-DragonFly-Cobalt_web logo
AudioQuest DragonFly Cobalt

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021

Det nyeste tilskuddet til AudioQuests DragonFly-serien er det beste hittil. Cobalt-modellen konverterer ikke bare et stort utvalg av lydformater fra datamaskinen din, den har også en hodetelefonforsterker av høy kvalitet, i tillegg til å kunne levere god lyd til et hi-fi-system – og alt dette i en pakke som ikke er større enn en USB-minnepinne. Den er en ideell bærbar følgesvenn for lyd; bare plugg den inn i en USB-port på datamaskinen eller "smart enhet" som både vil drive den og levere musikken samtidig. Deretter er det bare å koble til dine favoritt-hodetelefoner. Da har du alt du trenger for suveren musikk uansett hvor du tilfeldigvis oppholder deg.

Pro-Ject-VC-E_web logo
Pro-Ject VC-E

EISA AUDIO ACCESSORY 2020-2021

Etter å ha ledet vinylvekkelsen med sine utmerkede – og svært rimelige – platespillere, har Pro-Ject nå vendt oppmerksomheten mot å ta vare på den dyrebare LP-kolleksjonen din med sin kompakte VC-E-platerengjøringsmaskin. Ikke bare er den liten, den er også veldig rimelig og rask, spinner platen på 30rpm for å gjøre det mulig å rengjøre den på bare noen få rotasjoner. Faktisk sier Pro-Ject at ett spinn i hver retning skal være nok, mens klemmen holder platelabelen tørr og armen renser overflaten effektivt. Resultatet? Mindre støy, mindre pickup og vinylslitasje, og enda bedre lyd fra favoritt-LP-ene dine.

Primare-R15_web logo
Primare R15

EISA PHONO PREAMP 2020-2021

Primares R15 phono forsterker ligger i et kompakt kabinett som bare er 35 cm bredt, og tilbyr to nivåer av forsterkning for både «moving magnet» og «moving coil» pickuper, med ytterligere justeringer av motstand og kapasitans for å optimalisere lasten for pickupen som er i bruk. Bygget med samme omsorg selskapet bringer til sine viktigste forsterkere, er dens lavstøy-design inspirert av flaggskipet R35-modell, akkurat som lyden som er den kjente "Primare" blandingen av vekt og substans koblet sammen med  masse detaljer og oppløsning. Det er det ideelle grensesnittet mellom en høykvalitets platespiller og linjeinngangen til forsterkeren.