Monitor-Audio-Silver-500-7G_web

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022

Monitor Audio Silver 500 7G

Den syvende generasjonen av Monitor Audios Silver-serie inneholder et bredt spekter av akustiske innovasjoner, alt vist frem i det praktfulle gulvstående flaggskipet i serien, Silver 500 7G. Den C-CAM metall/ keramisk diskanthøyttaleren har en ny motor og hus, for renere, mer oppløst diskant, mens RST II mellomtone- og bassdrivere er laget av en forbedret keramisk belagt legering for større stivhet. Legg til et raffinert delefilter og et vakkert kabinett, der driverne er festet med gjennomgående bolter, og du har en høyttaler som spiller veldig godt med flotte detaljer, samtidig som den gir en massiv og kraftfull gjengivelse av musikken.

KEF-LS50-Meta_web

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022

KEF LS50 Meta

Den originale, EISA Award-vinnende LS50-høyttaleren ble hyllet av alle, men KEFs ingeniører har tatt det til et nytt nivå med mange små forbedringer inkludert bruk av Metamaterial Absorption Technology for å minske uønskede resonanser ytterligere. Det kan virke som en liten intern oppgradering, men resultatet er en fantastisk kompakt høyttaler som er i stand til å spille med et stort lydbilde, sjenerøs bass og fantastisk image. Det er en allerede imponerende høyttaler som nå er forvandlet til noe virkelig spesielt, og til prisen er den aller best i denne sjangeren. Hvis plassen er begrenset - eller selv om den ikke er det - er det disse bemerkelsesverdige høyttalerne du skal ha, og det attraktive utseendet forbedrer brukerappellen ytterligere.

System-Audio-Legend-40

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022

System Audio Legend 40.2 Silverback

System Audios elegante aktive høyttaler er ikke bare slank, den er også fullpakket med teknologi slik at brukeren kan oppnå optimal lyd og deretter tweake den til sin egen smak. Bruk høyttaleren med den trådløse Stereo Hub-en, og du får et utvalg av automatiske og manuelle lydjusteringer for å tilpasse høyttaleren til rommet ditt. System Audio tilbyr en sjenerøs pick'n'mix-tilnærming til DSP, inkludert nedlastbare 'RAM Tweaks' for ytterligere å gjøre om høyttalerens balanse. Imidlertid, det mest imponerende av alt er denne trådløse høyttalerens overbevisende lyd, som imponerer med flott oppløsning, kraft i bassen og et fast grep om det rytmiske.

KEF-LS50-Wireless-II_web

EISA WIRELESS STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022

KEF LS50 Wireless II

Den er utviklet fra den opprinnelige LS50W-designen, men ved hjelp av den samme metamaterial-absorpsjonsteknologien som finnes i LS50 Meta-modellen, er dette mye mer enn bare et par høyttalere. Faktisk er dette et komplett trådløst hi-fi-system, som er i stand til å spille musikk fra bærbare enheter, lokal nettverkslagring og streamingtjenester, alt kontrollert av en smart designet app. Oppsett og konfigurasjon er enkelt, noe som betyr at du vil ha musikk på høyttalerne innen få minutter, mens kombinasjonen av KEFs Uni-Q-driver og rikelig med intern forsterkerkraft gir en fokusert, involverende lyd langt utover forventningene til høyttalere på denne størrelsen. De kan håndtere høyoppløselig musikk eller bare Bluetooth fra telefonen din, se fantastiske ut enten de står på en hylle eller deres dedikerte stativer - og selvfølgelig har de den sterkt etterspurte «hi-fi uten alle boksene» appellen.

Cambridge-Audio-Evo-150_web

EISA STREAMING AMPLIFIER 2021-2022

Cambridge Audio EVO 150

EVO 150 er kompakt, smart og i stand til å drive selv krevende høyttalere for å fylle hele rommet med lyd – enten fra telefonen, datamaskinen eller strømmetjenestene – og er alt mange brukere noen gang ønsker seg eller trenger. Den har utseendet på sin side, og en fantastisk fleksibilitet inkludert balanserte innganger og et phono-trinn, men den mest fremragende funksjonen her er hvor enkelt den gjør oppsett og kontroll for fantastiske resultater. Cambridge Audio-ingeniørene har vurdert alt, fra måten EVO 150 leder deg gjennom installasjonen til den supre StreamMagic-appkontrollen, noe som gjør dette til et system med klasseledende lyd hele familien kan glede seg over.

NAD-C-298_web

EISA POWER AMPLIFIER 2021-2022

NAD C 298

NAD startet sin historie med å lage forsterkere, og har forsket på og utviklet teknologien i nesten et halvt århundre. Alt dette kommer utmerket frem i den upretensiøse C 298-effektforsterkeren, designet for bruk i alt fra konvensjonelle hi-fi- og hjemmekinosystemer til skjulte installasjoner. Den har ubalanserte og balanserte innganger for fleksibilitet, og utbyttbar signalsensor for fjernkontroll, mens den energieffektive Purifi Eigentakt-forsterkerteknologien gir den muligheten til å drive omtrent hvilken som helst høyttaler uten problemer. Lyden er spektakulær, og kan også oppgraderes - bytt den til brokoblet modus, og du har en 600W + monoblokk!

KEF-KC62_web

EISA HI-FI SUBWOOFER 2021-2022

KEF KC62

Noen ganger er det vanskelig å tenke seg at den lyden du hører kommer fra det produktet du ser foran deg. Et eksempel på dette er den fantastiske KEF KC62 subwooferen - den måler kun 25 cm per side, med et par drivere på bare 16,5 cm i diameter, og likevel leverer denne tilsynelatende mirakuløse høyttaleren massiv, rask og stramt kontrollert bass ned til underjordiske dybder. KC62 er så liten at du kan skjule den nesten hvor som helst, mens ytelsen kommer av et meget smart design. De motstående bassdriverne bruker «Uni-Core force cancelling» hvor hver er drevet av en 500W forsterker, og alt er digitalt kontrollert. Vil du ha enda mer moro? Prøv å bruke to av dem!

Hegel-V10_web

EISA PHONO STAGE 2021-2022

Hegel V10

Hegel tok seg god tid med å legge til et dedikert phono-trinn til sin anerkjente serie av forsterkere, men det var verdt ventetiden. V10 er designet for å betjene et bredt spekter av MM og MC pickuper, godt hjulpet av de svært fleksible forsterknings-, last- og subsoniske filterinnstillingene som velges via en matrise med DIP-brytere på undersiden av det sorte kabinettet. Den elegante, men funksjonelle norske stylingen på denne vinylelskende forforsterkeren er med på å fremheve dens kvaliteter. Det er verdt å ta seg tid til å få på plass de optimale innstillingene og få oppleve en lyd som er både glatt og strålende innsiktsfull, og tydelig «stemt» for å pares med Hegels eksisterende elektronikk. 

Bluesound-NODE_web

EISA DIGITAL MUSIC PLAYER 2021-2022

Bluesound NODE

Bluesounds trådløse multiroom-system var revolusjonerende da det først dukket opp, BluOS-plattformen var designet for å spille musikk helt opp til høyoppløselig kvalitet, med et raffinement som har vært under stadig utvikling siden den gang. Denne nyeste versjonen av NODE-musikkspilleren er en enkel måte å bringe multiroom til systemet ditt, med Wi-Fi, Ethernet, Apple AirPlay 2, aptX HD Bluetooth og USB-A, for å få tilgang til lydinnhold fra streamingtjenester, Internett-radioen og ditt eget musikkbibliotek. Nye NODE har nå også HDMI ARC, for lyd fra TV-er og spillsystemer – alt kontrollert ved hjelp av den intuitive BluOS Controller-appen eller via en av de populære stemmeassistentene.

Wilson-Audio-SabrinaX_web

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2021-2022

Wilson Audio SabrinaX

Wilson Audios Sabrina etablerte seg tidlig som en bemerkelsesverdig kompakt high-end høyttaler, men med X-modellen har selskapet gjort store endringer for å forbedre ytelsen ytterligere. Dette starter med de vakre kabinettene, nå laget av et inert X-materialet som høyttaleren tar navnet sitt fra, og skaffes i et utvalg av Wilsons skinnende blanke malingsfarger. Tweeteren er inspirert av selskapets flaggskipmodeller, for bedre detaljer og «luft», og mens mellomtonen er fra den opprinnelige Sabrina-modellen, leverer en ny woofer strammere, raskere bass. Resultatet? Et større lydbilde og dypere bass, som gir et massivt inntrykk med masse luft og rom – uansett hva du spiller av musikk.

Rotel-Michi-X3_web

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2021-2022

Rotel Michi X3

Dette er den rimelige utgaven av to integrerte forsterkere i Rotels gjenopplivede Michi-serie, og er utvilsomt den som leverer mest for pengene, og kombinerer kan-drive-alt-selvtillit med presisjon, varme og muligheten til å bytte fra masse kraft til en fjærlett berøring når det er nødvendig. Det er ingen mangel på strøm her, men Michi X3 bærer sin massive kraft med letthet, er rask, detaljert og vakkert kontrollert, og gjør resultatet mer givende. Legg til fleksibilitet, flott byggekvalitet og lekkert utseende, og du har en forsterker som er i stand til å utfordre alle de integrerte superforsterkerne som nå er tilgjengelige, og faktisk også vise de fleste av dem ryggen. 

SVS-3000-Micro_web

EISA COMPACT SUBWOOFER 2021-2022

SVS 3000 Micro

Andre modeller i SVS sin 3000-serie bruker en enkel, stor basshøyttaler i et lukket eller portet kabinett. Her har imidlertid den amerikanske basspesialisten introdusert sin minste subwoofer noensinne (med 8tommers aluminiumselement) og montert to av dem i et nytt, bunnsolid kabinett som måler mindre enn 30 cm i alle retninger. 3000 Micro er derfor beregnet for bruk i kompakte hjemmekinoer og stuer, samtidig som den leverer den opplevelsen som SVS-fansen forventer. Den innebygde 800W Sledge DSP-forsterkeren holder stram kontroll på gjengivelsen, slik at denne subwooferen kan blande kontroll og subtilitet med rå kraft når det trengs. Ta så med den rimelige prislappen, og du har en klar kategorivinner.