Cambridge-Audio-DacMagic-200M_web

EISA DAC 2021-2022

Cambridge Audio DacMagic 200M

Cambridge Audio har laget DAC-er siden 1994, og det resultatet vises tydelig i det siste tilskuddet i deres DacMagic-linje, 200M. Den lever opp til tradisjonene som er skapt av sin strålende forgjengere med en attraktiv kombinasjon av solid byggekvalitet, brukervennlighet og ytelse, pluss omfattende filformatkompatibilitet, helt opp til 768kHz / 24-bit og DSD512 (i det minste via USB-inngangen). Den er enkel å bruke, og er ikke bare en utmerket desktop -enhet som vil drive hodetelefonene dine til nye høyder, men den vil også skape høy oppmerksomhet i hovedlydsystemet med sin presise, givende og uttrykksfulle detaljerte lyd.

Pro-ject-Debut-PRO_web

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2021-2022

Pro-Ject Debut PRO

Denne svært raffinerte versjonen av Pro-Jects budsjett-platespiller lanseres for å feire selskapets 30-årsjubileum,  og kommer med en rekke forbedringer, ikke minst en ny arm i metall-legering/karbonfiber. Platetallerkenen er nå mer dempet og ikke-magnetisk, fjæringen av både arm og motor er forbedret, og en ny Pick It pickup leveres forhåndsmontert for raskt oppsett og bruk. Den er beskrevet som «det ultimate uttrykket for Debut-konseptet» og lyden er solid og involverende. Den er en absolutt knock-out, og en ny mester i budsjettklassen.

Thorens-TD-124-DD-web

EISA HIGH-END TURNTABLE 2021-2022

Thorens TD 124 DD

Produksjonen av originalen ble avsluttet for mer enn et halvt århundre siden, men Thorens TD 124platespiller beholder fortsatt sin legendariske status, og er fortsatt svært ettertraktet. Selv om den nyeste versjonen kan se ut som originalen,viser bokstavene  «DD» på modellnummeret at dette nå er en direktedrevet design, komplett med en ny og veldig justerbar tonearm for å fullføre retroutseendet, spesielt når den også er utstyrt med en SPU 124 pick-up. Det er til og med en popup-adapter for «jukebox»-singler, men uansett hva du spiller på TD 124 DD, gleder den deg med sin fart, trykk og ren tyngde. Det kan se vintage ut, men lyden er overbevisende moderne.

Naim-Uniti-Atom-Headphone-Edition_web

EISA HEADPHONE SOLUTION 2021-2022

Naim Uniti Atom Headphone Edition

Med et øye til den tilsynelatende ustoppelige interessen for lytting via hodetelefoner, skapte Naim denne versjonen av sin rimeligste enhet, Uniti Atom, og dedikerte den til bruk av hodetelefoner. Med forsterkerteknologi hentet fra selskapets flaggskip Statement, kombinerer Uniti Atom Headphone Edition omfattende nettverks- og streamingfunksjonalitet med både balanserte og single-ended hodetelefonutganger, og den kan også brukes som en streamingforsterker til en effektforsterker eller aktive høyttalere. Uansett hva du velger å bruke den til, spiller den musikk med autoritet og tyngde, og vil virkelig få mest mulig ut av alt annet utstyr du kobler til.

HiFi-Rose-RS150_web

EISA HIGH-END MUSIC PLAYER 2021-2022

HiFi Rose RS150

Det er vanskelig å ikke danne seg et positivt første-inntrykk av RS150 basert kun på det flotte utseendet, byggekvalitet og den innholdsrike berøringsskjermen i full bredde, men det blir snart klart at det er mer ved den enn det du først ser. Dette er en kapabel - og ekstremt fleksibel - digitalspiller / DAC som vil spille alt fra Bluetooth-strømmer til høyoppløselig innhold, og du kan til og med installere SSD-lagring for å gjøre den til et komplett musikkbibliotek og spiller i en enhet. Lyden er også slående, med fokus på et rikt og detaljert lydbilde som bidrar til en svært flott presentasjon av musikken. Dette er definitivt en imponerende debut for det koreanske merket.

Marantz-Model-30-SACD-30n_web

EISA STEREO SYSTEM 2021-2022

Marantz Model 30/SACD 30n

Marantz' 30-serie har en ny stil inspirert av utformingen av klassiske modeller fra selskapets fortid, kombinert med oppdatert elektronikk. Model 30-forsterkeren og den matchende SACD 30n-spilleren er en triumf. Forsterkeren gjør det enkelt og konsentrerer seg om den reneste mulige lyden fra sin analoge design, mens SACD/CD/nettverksspilleren bringer en hel verden av musikalske muligheter til lydopplevelsen, fra plater til streaming og mer. Marantz beskriver kombinasjonen som «Modern Musical Luxury», og med sin blanding av rik, kraftfull lyd, funksjoner og vakker byggekvalitet, leverer dette stereosystemet slik det lover.

 

Focal-Clear-Mg_web

EISA HEADPHONES 2021-2022

Focal Clear Mg

Focal's Clear-hodetelefoner var allerede en god musikkgjengiver, men med introduksjonen av Mg-versjonen har selskapet hevet listen ytterligere. Endringene inkluderer en ny, ren magnesiumdriver (derav navnet), forbedringer av resonanskontroll i de åpne øreklokkene, og i justeringen av elementene i forhold til brukerens øre. Resultatet er en hodetelefonlyd som beholder all åpenheten til originalen, men som nå spiller med økt klarhet og presisjon. Det avsløres enda flere detaljer i musikken og skapes en realistisk følelse av at lydbildet er spredd ut foran deg.

Ortofon-2M-Black-LVB-250_web

EISA PHONO CARTRIDGE 2021-2022

Ortofon 2M Black LVB 250

Den siste varianten av Ortofons 2M Moving Magnet-design hyller Beethovens 250 års fødselsdag, komplett med et bilde av komponisten på siden av kroppen. Den kommer med en silkeaktig, sofistikert gjengivelse som er spesielt godt egnet til klassisk, jazz og akustisk musikk. Den er raffinert og stødig, og den bruker en versjon av nålen og nålearmen som også kan finnes i selskapets Cadenza Black Moving Coil pickup. Dette, sammen med en ny fjæring, bidrar til en lyd som kan skryte av et bunnsolid lydbilde, flott stereofokus og dybde sammen med en balansert, frodig gjengivelse av strenger og andre akustiske instrumenter.

T A-Solitaire-P-SE_web

EISA HIGH-END HEADPHONES 2021-2022

T+A Solitaire P-SE

T+A gjorde en ambisiøs inngang til hodetelefonarenaen, og siktet rett mot toppen med sin Solitaire P-modell og en matchende HA200 hodetelefonforsterker. P-SE er litt rimeligere enn den opprinnelige designen, takket være noe forenkling av de planar-magnetiske driverne og deres motorsystem, men dette er fortsatt en fortreffelig high-end design, i stand til å levere en vidåpen gjengivelse av musikken mens den fortsatt gjengir den med vekt, klangrikdom og stor tilstedeværelse. Fremfor alt imponerer de med måten alt henger sammen, fra vekten av en kontrabass til de fineste detaljene i diskanten, noe som gjør lytteopplevelsen meget spennende. 

Sennheiser-HD-560-S_web

EISA BEST VALUE HEADPHONES 2021-2022

Sennheiser HD 560 S

Sennheiser har lenge hatt en misunnelsesverdig posisjon i lydmarkedet, fra sine utmerkede hodetelefoner til sin rolle som leverandør av mikrofoner for alt fra opptak til liveopptredener. I HD 560 S samler Sennheiser all den kunnskapen i et design som er i stand til å levere vidåpen lyd med eksepsjonelle detaljer og rask ren bass, pluss et realistisk inntrykk av opptaksrom eller scene. De nye driverne bruker en polymerblanding for lineær respons og luftig diskant, mens de vinklede driverne kombineres med den åpne designen for å skape en ekte følelse av tilstedeværelse.

Ferrum-Hypsos_web

EISA HI-FI ACCESSORY 2021-2022

Ferrum Hypsos

Strøm er alt - er tanken bak Hypsos, en enormt fleksibel DC-strømforsyning fra det polske merket Ferrum, designet for å erstatte alle de plug-top-strømforsyningene som så mange hi-fi-komponenter nå leveres med. Den kan levere ren DC-kraft i området mellom 5V til 30V, og leveres komplett med forhåndsinnstillinger for over 100 populære produkter. Eller du kan sette opp dine egne utgangsparametere, komplett med finjustering for å finne strøminnstillingens «sweet spot». Den representerer en kraftig oppgradering for et bredt spekter av enheter, ikke minst USB DAC / hodetelefonforsterkere, der den typisk gir lyd med større letthet og oppløsning - og selvfølgelig mer kraft!

 

Philips_Fidelio-L3_web

EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022

Philips Fidelio L3

Iført Fidelio L3, den beste hodetelefonen i Philips' relanserte Fidelio-serie, er det som å bli pakket inn i en øm klem. Den er en stilig og godt bygget over øret-design som gir en utrolig balanse mellom skjønnhet, effektivitet og lydkvalitet. Det aktive støyreduksjonssystemet (ANC), basert på en hybriddesign med doble mikrofoner, fungerer utmerket og er helt transparent. I mellomtiden er det brede frekvensområdet til hodetelefonens 40 mm drivere overraskende, med kraftig, men perfekt kontrollert bass, ekstremt lav forvrengning og en tonal balanse som ikke endres med ANC innkoblet. Det er en avslappende lyd som oppmuntrer til lange lytteøkter, noe som er hjulpet av Fidelio L3s komfortable design og lange batterilevetid. Denne vil du ikke ta av. 

LG-TONE-Free-FP8_web

EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022

LG TONE Free FP8 

LG sine TONE  Free FP8 ekte trådløse ørepropper er designet i samarbeid med Meridian Audio, og tilbyr en blanding av velkomne funksjoner og imponerende ytelse. De er rimelig priset, har 10-timers batterilevetid og øyeblikkelig smarttelefonparing over Bluetooth 5.2, og gir klar lyd med taleanrop og klarhet i hele frekvensspekteret med musikk fra sine  8 mm hybride (silisium / Nomex) drivere. Den aktiv støyreduksjonen er effektiv, og det samme er FP8s bassrespons, og øreproppene er komfortable også på lange lytteøkter. Når de ikke er i bruk, kan de lades opp i LGs smarte UVNano-sak, som også renser dem via  en UV LED for ekstra trygghet. Dette er en fremtidsrettet design med ekte substans.