Arendal-Sound-1961-Series_web logo
Arendal Sound 1961 Series

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021

Arendal Sounds nye inngangsserie utnytter teknologi fra flaggskipet 1723-serien, men legger også til noen egne triks, inkludert selskapets første høydekanalhøyttaler og en ny Avalanche IQ-forsterkerplattform med parametrisk EQ både på sine lukkede og portede subwoofere. Systembyggere er godt ivaretatt av et godt utvalg av gulvhøyttalere, monitor, senter, bokhylle og "TriAxial" surround-modeller. Ytelsen til hele serien er en detaljert, energisk, men nøytral tilnærming som er like egnet til dramatiske filmmikser som nyansert musikk. Styling og byggekvalitet imponerer også – dette er en høyttalerserie som langt overgår prislappen.

SVS-SB-2000-Pro_web logo
SVS SB-2000 Pro

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2020-2021

SVS har tatt innovasjoner fra sine større, dyrere modeller og bygget dem inn i denne nye kompakte subwooferen. SB-2000 Pro tilbyr et høyt ytelsesnivå til en rimelig pris, og samarbeider sitt spesiallaged 12 tommers basselement med en 500 W 'Sledge DSP'-forsterker, og blir inngangspunktet for SVS's appbaserte parametriske EQ og kontrollsystem. Og mens det forseglede kabinettet kanskje kan synes å  være "lite", er ytelsen alt annet enn det - dette er en polert utøver som avdekker både nyansen og omfanget av filmlyden, og leverer dramatisk, dyp bass samtidig som den forblir kontrollert og kjapp.

Harman-Kardon_Citation-MultiBeam-700_web logo
Harman Kardon Citation MultiBeam 700

EISA SMART SOUNDBAR 2020-2021

Citation MultiBeam 700 skiller seg fra de vanlige lydplankene takket være sin strålende blanding av smart design, brukervennlige funksjoner og sonisk dyktighet. Google Assistent-integrering gir taleinteraksjonen og de trådløs fordelene til en tradisjonell smarthøyttaler, mens Harman Kardons array med syv høyttalerelementet og omfattende DSP-erfaringer sikrer en raffinert, romslig og punchy ytelse. Glasuren på kaken er grensesnittet med berøringsskjermen i farger, noe som gjør EQ-justering og kildevalg til en lek, og den vil også vise albumgrafikk fra Chromecast-strømmer. Dette er en lydplanke som tilbyr både stil og substans.

Emotiva-XPA-Gen-3_web logo
Emotiva XPA Gen3

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2020-2021

Med en designtilnærming basert på 300 W mono- og 65 W-stereomoduler, kan Emotivas tredje generasjons effektforsterkere spesifiseres i konfigurasjoner fra én til elleve-kanaler, alle ved hjelp av en strømsterk «switchmode» strømforsyning og klasse H forsterkertopologi. I tillegg til denne fleksibiliteten er selskapets motto om å alltid levere mye forpengene, og som fullt ut er bevist her. Ytelsen til XPA Gen3 forsterkerne er preget av vektig bass, stort lydbilde og mye dynamisk takhøyde, noe som gjør dem til perfekte for strømsultne høyttalere og dedikerte teaterom. Dette minner oss om ekte «amerikansk bunndrag». 

Bang-
Bang & Olufsen Beosound Stage

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2020-2021

Designet for å passe sammen med TV-er på 55 tommer og oppover, og med premium byggekvalitet og estetikken selskapet er kjent for, er Bang & Olufsen lydplankedebut verdt ventetiden. Hver av Beosound Stage elleve høyttalerelementer  (inkludert fire 4 tommers basshøyttalere) har hver sin forsterker, og det resulterende i en ytelse som er storslått, sammenhengende og oppslukende - Dolby Atmos innhold spilles med presisjonstyring og høydekanalspåvirkning, mens musikkspor kan nytes med et bredt og innholdsrikt lydbilde. Koble til via HDMI, Bluetooth, Apple AirPlay 2 eller Chromecast, og gjør deg klar til å bli imponert.

Denon_AVC-X4700H_web logo
Denon AVC-X4700H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2020-2021

AVC-X4700H er 8K/60Hz og 4K/120Hz-kompatibel, noe som sikrer at denne mellomstore receiveren er ideel til neste generasjons kilder - men det er dens ni-kanals kraftverk, 11-kanals prosessering og omfattende formatstøtte som gjør den brennhet i ethvert hjemmekinosystem. Filmlydspor drar nytte av dens velbalanserte, engasjerende og dynamiske lydlevering, mens finjustering av systemet håndteres av Audysseys MultEQ XT32  plattform, nå med mulighet for to forhåndsinnstillinger. Omfattende og nyttig tilkoblinger – inkludert HEOS multiroom/streaming, MM platespillerinngang og støtte for Bluetooth hodetelefoner  – sikrer dens allround-egenskaper. Det gjør også dens svært konkurransedyktige pris.

Triangle-Borea-BR08-BRC01-BR02_web logo
Triangle Borea Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021

For sin nye flerkanals høyttalerserie har Triangle laget nye kabinetter med en stilig, ren estetikk samtidig som det siktes mot et rimelig prispunkt hvor det også er tenkt mye på ytelsen. Tilpassede høyttalerelementet, inkludert Efficient Flow System silkedome-diskanter og mellombasser av cellulose, brukes på alle de gulvstående BR09- og BR07-, bokhyllemodellene BR03 og BR02 og BRC01-senterhøyttaleren, og disse høyttalerne fungerer derfor vakkert sammen. Borea-seriens lydgjengivelse imponerer med sin jevne frekvensrespons, presise effektplasseringer, og høye musikalitet. Bygger et lommebokvennlig hjemmekinosystem, kan det umulig gå galt med disse høyttalerne.

LG-SN8YG-(DSN8YG)_web logo
LG SN8YG

EISA SOUNDBAR 2020-2021

Bak LGs SN8YG finner vi produsenten som utvikler sin versjon av hjemmekinolyden via avansert behandlingsteknologi og nye brukervennlige funksjoner. En 3.1.2-kanals modell med trådløs subwoofer og doble elementer som spiller oppover for Dolby Atmos og DTS: X- lyd, gir en kraftig, filmatisk lydgjengiver innpakket i en elegant, stuevennlig estetikk. Finjustert avspilling tilbys fra LGs AI Sound Pro-modus – som analyserer den innkommende kilden – og AI Room Calibration, mens digital signalbehandling fra Meridian Audio håndterer filmer og musikk med stor nøyaktighet. Med Google Assistent og Chromecast til å strømme trådløse kilder og innebygget talestyring, og en valgfri trådløs bakhøyttalerpakke for å utvide lytteopplevelsen til 5.1.2, er dette en spennende allrounder.

Trinnov_Altitude-Platform_web logo
Trinnov Altitude platform

EISA Home Theatre High-End 2020-2021

I en verden av hjemmekino, kan rask  teknologisk utvkling  føre til at produktene blir hengende etter på kun noen få år. Men det gjelder ikke Altitude-serien  fra Trinnov, hvor oppgradering er innebygd i DNA-et på sine 16-kanals og 32-kanals prosessorer. Nå på senere tid har disse premiummodellene lagt til DTS:X Pro-støtte til deres 3D-lydarsenal, og et revidert HDMI-kort for å forbedre tilkoblingen og effektivisere driften. Ytelsen er også best i klassen, takket være  profesjonell høyttalerkalibrering  og basstyring, mens systemdesignere vil drar nytte av ekstern tilgang og kontroll. De er absolutt førsteklasses idag, men er designet for å utvikle seg med dine behov også i morgen. Den nye Altitude-plattformen fortjener all mulig ros.

JVC-_Exofield-XP-EXT1_web logo
JVC EXOFIELD XP-EXT1

EISA HOME THEATRE HEADPHONE 2020-2021 JVC EXOFIELD XP-EXT1

JVC's XP-EXT1-system er et innovativt alternativ til et høyttalerbasert oppsett, og tilbyr oppslukende 7.1.4-lyd via trådløse hodetelefoner. De er i stand til å dekode native Dolby Atmos og DTS: X bitstreams, og oppskalerer stereo eller flerkanals film og musikkinnhold til et 3D-lydfelt gjennom proprietær EXOFIELD-teknologi, og bringer et personlig element inn i hjemmeunderholdningen din. En medfølgende trådløs sender med 4K-kompatibel HDMI-tilkobling fungerer som en hub mellom kildene og TV-en, og tilbyr forhåndsinnstilte lydmoduser som er skreddersydd til forskjellige sjangere. Opptil fire individuelle kalibreringer kan tas via JVCs smarttelefonapp, slik at familiemedlemmer også kan nyte den omsluttende ytelsen til XP-EXT1s 40mm-driverhodetelefoner. Tenk på dette som et nytt og annerledes hjemmekinoanlegg. 

 

TCL_TS9030-Ray-Danz_web logo
TCL TS9030 RAY·DANZ

EISA Best Buy Soundbar 2020-2021

TCL's TS9030 lydplanke tilbyr en publikumsvennlig  blanding av overkommelig pris, brukervennlighet og god ytelse. Den er Dolby Atmos-kompatibel, har Google Home multiroom-støtte og leveres med en trådløs subwoofertilkobling, den bruker også selskapets RAY· DANZ akustisk  linseteknologi for å optimalisere avspilling fra høyttalerelementene. Resultatet er et bredt, 3,1-kanals lydfelt som er ideelt for stuemiljøer, med en dedikert senterhøyttaler for høy klarhet i dialogen. Lydplanken brisker seg også med flere brukervennlige funksjoner, inkludert musikkavspilling via USB, trådløs streaming via Chromecast, Apple Airplay og Bluetooth, og HDMI-switching med 4K HDR-passthrough. Dette er en lydoppgradering med sterke allroundegenskaper.