TCL_55DC760_web
TCL 55DC760

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019

TLCs mellomprisede 55 tommers UHD TV har en genuin allround-appell, og som legger det nye Android 8.0 operativsystemet til funksjoner som inkluderer HDR-avspilling og en integrerte to-veis JBL lydplanke som gir bildene et lydmessig puff. Modellens utvidede fargerom høster belønning for sport, film og spill-innhold, og den generøse innsynsvinkelen hjelper til med å beholde den flotte bildegjengivelsen selv når du ser på TV fra siden. Brukergrensesnittet gir muligheter for å justere bildene til din personlige smak, mens Android TV integrerer Chromecast og Google Assistant for smart kontroll og tilgang til innhold fra nettet. 55CD760 gir glimrende verdi for pengene, og spesielt hvis du vurderer dens store utvalg av funksjoner, elegante design og tilkoblingsmuligheter. 

Philips_65OLED903_web
Philips 65OLED903

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019

Hjemmekinoentusiaster krever en troverdig kinoopplevelse som parer altoppslukende visuelle opplevelser med dynamisk lyd, og her leverer Philips sin 65 tommer flaggskip-OLED så det holder. En ny og eksklusive samarbeidsavtale med Bowers & Wilkins har resultert i en spesialbygget, innebygget lydplanke som har separate mellombass og diskant-drivere i egne isolerte kabinetter. Det lager et lydfelt som er rikt på både detaljer og dybde. Philips sin kraftige P5-prosessor med sine nye «Perfect Natural Reality» bildebehandling og omfattende brukerkalibrering sikrer fantastisk UHD (og oppskalert SDR) HDR-bilder med dypt sortnivå, flotte skyggedetaljer, imponerende kontrast og bredt fargerom. Alt i alt tilbyr 65OLED903 klasseledende prestasjoner som er toppet av dens Ambilight stemningslys, som henter ut det aller beste av Ultra HD Blu-ray og strømmede tjenester. 

LG_OLED65E8PLA_web
LG OLED65E8

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019

Med 65-tommere E8 har LG sluppet en ledende og høyst fleksible UHD HDR TV hvor fantastisk bildekvalitet kun er deler av historien. For eksempel er smart interaksjon og videoavspilling via det glimrende WebOS-grensesnittet forsterket ytterligere med LGs ThinQ AI-prosessering. Innebygd Dolby Atmos dekoding og avspilling gir en ekstra lydmessig dimensjon, mens dens «picture on glass» design passer perfekt inn i alle innemiljøer. For å sikre den viktige bildegjengivelsen er et nytt, mer lyssterkt OLED-panel og en Alpha 9 prosessor for bildebehandling kombinert for kontrastrike bildeopplevelser med bred fargepalett. Dolby Vision-materiale fra disk eller strømmetjenester er støtte, mens HDR10-materiale blir polert med LGs imponerende bildeprosessering. 

Samsung_65Q9FN_web
Samsung 65Q9FN

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019

Det første du legger merke til med Samsung QLED toppmodell TV er dens nydelige design og hvordan den smelter inn i ethvert hjemmemiljø. Dens 65 tommers UHD-skjerm kommer helt uten kabler unntatt en enkel slank tilkobling til One Connect-boksen, som huser all elektronikken. Via Samsungs «Ambient-modus» kan TV-en benyttes til å vise kunst, widgets eller dine egne bilder selv om den står i standby-modus, og takket være «Smart Things»-teknologi kan den også utgjøre en del av et smart-hjem økosystem. Bildekvaliteten imponerende likevel enda mer med 65Q9FNs bruke av teknologien «Full Array Local Dimming» (FALD) som er drevet av Samsungs Q-Engine prosessering, noe som resulterer i fantastisk nydelige bilder. SRD og HDR-innhold, som også inkluderer HDR10, HDR10+ og HLG imponerer med ekstremt fargerike bilder, høy lysstyrke og dypt sortnivå.  

Philips_55OLED803_web
Philips 55OLED803

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019

Philips kombinerer sitt seneste 2018 OLED-panek med sin reviderte P5 bildebehandling for virkelig overbevisende resultater med sin 55 tommers modell, mens prisen fortsatt er beholdt på et hyggelig nivå. Denne UHD OLED-TVen gir deg opplevelsen av standard-bilder i nær HDR-kvalitet takket være Philips sin innovasjon «Perfect Natural Reality». I tillegg gjør de rike, naturlige fargene, ekte sort og fantastisk bevegelsesskarphet – pluss støtte for den seneste standarden HDR 10+, denne modellen til et glimrende valg for alt HDR-materiale. Om det ikke er nok gir Philips sin unike Ambilight-teknologi et strålende tillegg til bildeopplevelsen, og det kraftige 50watt lydsystemet og Android TV med Google Assistanse dette til en fremragende all-round TV.  

LG_65SK9500PLA_web
LG 65SK9500

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019

Kunstig intelligens er i ferd med å forandre betjeningen på TV-ene våre, og her er LG SK9500 helt i front. I front av LGs 2018 Super UHD-serie, leverer denne flotte HD-bilder (med støtte for Dolby Vision) fra IPS Nano Cell teknologi med «Full Array LED Dimming Pro» mens den legger til en kraftig og sterk kunstig intelligens de kaller «AI ThinQ» som kombineres med Google Assistant. Dette systemet fungerer med eksisterende Google Assistant og Amazon Alexa-enheter og gjør skifte av kanal og andre innstillinger mulig å gjøre via stemmekontroll. Den siste webOS-plattformen og Magic Remote gjør navigeringen mellom TV-ens enorme antall strømme-apper en fornøyelse. Dette er en A.I. TV med utmerkete tilkoblingsmuligheter og intuitive funksjoner som er mottakelige for brukerens ønsker og behov. 

Sharp_Aquos-LV-70X500E_web2
Sharp Aquos LV-70X500E

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019

8K er ikke fremtiden – det er her allerede. Med en native 7680x4320-skjerm (16 ganger oppløsningen til full HD) er denne 70tommers monitoren fra panel-produsenten Sharp i stand til å levere en oppløsning som må oppleves for at du skal tro den er sann. Blant dens åtte HDMI-innganger er fire av dem benyttet i parallell for å levere 8K-signalet, og det er to USB-porter som støtter 8K stillbilder. Men du behøver ikke vente på denne typen innhold. LV-70X500E har flott oppskaleringsteknologi og fullskjerm lokal dimming for å gjengi høy kontrast og knivskarp gjengivelse av dine UHD HDR-filmer. Dette er en fantastisk skjerm fra Sharp som markerer inngangen til en helt ny tidsalder.  

BenQ_W1700_web
BenQ W1700

EISA BEST BUY PROJECTOR2018-2019

W1700 fra BenQ bringer UHD HDR-opplevelsen til det store projeksjons-lerretet i hjemmet til en pris som tidligere kun var tilgjengelig i markedet for Full HD. BenQ sitt optiske system overgår en DLP Digital Micromirror-modell på den måten at pikslene blir satt i fire posisjoner per bilde, noe som gir en UHD-opplevelse med skarpe, lyse og brilliante bilder. Fargene er imponerende nøyaktige rett ut av esken og 3D-gjengivelse er tilgjengelig for å gi et enda høyere nivå på kino-opplevelsen. Det kompakte kabinettet gjør W1700 enkel å installere, mens dens på-skjermen-menyer er fullpakket med verktøy og justeringsmuligeter. Som oppgradering til UHD-projeksjon er W1700s kombinasjon av kvalitet og pris fullstendig uimotståelig. 

Sony_VPL-VW760ES_web2
Sony VPL-VW760ES

EISA PREMIUM PROJECTOR2018-2019

Sony legger til enda en hjemmekinoprojektor til sitt sortiment med dette laser-opplyste ekte 4K HDR-flaggskipet som leverer en fantastisk flott filmopplevelse. Ved å bruke SRXD-paneler tatt fra produsentens digitale kino-avdeling, produserer VPL-VW760ES raffinerte, superskarpe storformat-bilder, kombinert med en HDR10 og HLG-gjengivelse som løftes av projektorens perfeksjonerte lysbehandling og 2000 lumen lysstyrke. Reality Creation oppskalering av Full HD-kilder og imponerende 3D kompletterer en projektor som er tiltenkt de aller flotteste hjemmekinoene. Til slutt, dens kurvede, klassiske design, en 2,06x zoom og lang kaste-avstand betyr installasjon uten problemer. Enkelt sagt – denne 4K-projektoren er klasseledende. 

Panasonic_LUMIX-DC-GH5S_web
Panasonic LUMIX DC-GH5S

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019

Dette kameraet er spesielt laget for krevende videofotografer. 10.2-megapixel Four Third-sensoren tilbyr dual native ISO følsomhet for aller beste bildekvalitet når du filmer i svakt lys. Det har også flere forskjellige opptaksformater, inkludert 4K/30p 4:2:2 10 bit direkte til minnekort uten tidsgrense, eller høye bilderater (240fps i Full HD) for flotte opptakelser med sakte film. Du får også V-Log og HDR-modus for ekstra bredt dynamikkområde og bedre fargetone-gjengivelse. Andre praktiske funksjoner inkluderer et zebramønster-display og tidskode inn/ut-funksjon i tillegg til bølgeform og vektor-monitor. 

LES OGSÅ VÅRE JUNI OG JULI-UTGAVER