Pro-ject_Juke_Box_S2_web
Pro-Ject Juke Box S2

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019

Med den fortsatt økte interessen for platespillere er det fler og fler som ønsker seg en enkel løsning med alt i en enhet. Pro-Ject Juke Box S2 er akkurat det, og er en «aktiv platespiller» med platespillerforsterker/RIAA, forsterker og Bluetooth bygget inn. Du kan også kjøpe de matchende høyttalerne Speaker Box 5S2, eller finne noen passende selv. Brukervennlighet er viktig for et produkt som dette. Derfor er en Pro-Ject pickup ferdigmontert på den allerede ferdig balanserte armen. Bare ta av stiftbeskyttelsen, monter remmen og du er klar til å spille. Lyden er stor og involverende og gir en frisk, ny start for både nye og gamle LP-er.   

Naim_Uniti_Atom_web
Naim Audio Uniti Atom

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019

Ikke la deg lure av denne enhetens nydelige metallkabinett, for Unity Atom er mye mer enn bare et vakkert ansikt. Dens store toppmonterte volumkontroll er intuitiv å bruke, mens dens klare og informative display gjør tilgangen til Atmos myriader av muligheter enkel og grei. En strømme-enhet, digitalkonverter og forforsterker er bygget inn sammen med et tøft effektforsterkerdesign som også er å finne i produsentens større NAIT integrerte forsterkere. Atom er ekstremt fleksibel med Google Chromecast, Tidal, Spotify Connect og internettradio ombord, pluss AirPlay 2 og Bluetotth aptX HD. Den lett tilgjengelige Naim-appen er godt tenkt ut, meget brukervennlig og gir tilgang til multirom. Godt oppløst, detaljert og dynamisk lyd gjør dette til et meget vellydende kompaktsystem. 

DALI_Callisto6C_Hub_web
DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019

En av de største bakdelene med å ha et godt hifi-system hjemme er det uunngåelige kabelrotet. DALI har løst dette problemet med å konstruere det aktive Callisto høyttalersystemet som fungerer sammen med firmaets Sound Hub. Stabil overføring på høye 96kHz/24bit oppløsning gir flott stereolyd helt uten kabler. Systemet Callisto/Sound Hub oppfører seg helt sømløst og spiller musikk fra eksterne kilder som CD-spillere og annet, eller strømmer musikk via Bluetooth aptX HD. Legg til NMP-1 ekspansjonskortet og du får full kompatibilitet med BluOS-plattformen. Det er overraskende enkelt å sette opp, og du vil raskt kunne nyte en svært fleksibel musikkgjengivelse takket være den beste driver-teknologien DALI har å tilby. 

Denon_CEOL_N10_web
Denon CEOL N10

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019

Den seneste utgaven av Denons kompaktsystem CEOL er det første med HEOS multiromstrømming bygget inn, noe som gjør denne nydelige lille enheten mer fleksibel enn noen gang. Selv om fotavtrykket er mindre enn et A4-ark kommer CEOL N10 med radio, CD-spiller og en rekke strømme-muligheter. Via den brukervennlige HEOS-appen kan du lytte til musikk fra en rekke populære musikktjenester, eller strømme hi-res musikk over nettverket eller fra en USB-minnepinne. Alternativt kan du velge å spille dine favorittlåter trådløst via Bluetooth eller AirPlay2. Uansett kilde vil klasse D-forsterkeren imponere med kraftfull lyd - som er totalt uventet fra et såpass lite system. 

Marantz_ND8006-PM8006_web
Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019

Kombinasjonen ND8006/PM8006 nettverkspiller/forsterker tilbyr veldig god lyd for pengene og spiller alle mulige musikkformater fra hvilken som helst kilde. ND8006 spinner CD-er, og strømmer musikk via AirPlay2, Bluetooth, Spotify Connect, Tidal, Deezer med flere. I tillegg vil kompatibilitet med HEOS gjøre det mulig å spille musikk i et multirom-oppsett med matchende produkter. Enheten har et stort utvalg digitale innganger med 192kHz/32bit konvertering via en ESS DAC, og den er overøst med hifi-godsaker inkludert Marantz sine egne valgbare digitale filtre. Den tilhørende forsterkeren PM8006 yter 70watt per kanal, og har egenutviklede HDAM op-amps og en dobbeltskjermet ringkjernetrafo. Dens eksepsjonelle platespillerinngang fortjener særlig oppmerksomhet. Dette er en klassisk kombinasjon! 

Yamaha_R-N803D_web
Yamaha R-N803D

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019

Produkter som dette viser godt hvordan rimelige hifi-komponenter har blitt forbedret i det siste. Yamaha R-N803D er en sofistikert stereoreceiver med spesielt fokus på korte signalveier for å gjøre puristene glade. Likevel er den fullpakket med funksjoner og utstyr. Noe som inkluderer en ESS Sabre DAC for best mulig lyd og YPAO – Yamaha sitt eget Parametriske romakustikk-system for å hjelpe eieren til en optimal tilpasning av lyden til lytterommet. Med mer enn nok effekt under topplokket kan R-N803 drive de aller fleste høyttalere uten problemer, og den har en detaljert og presis lyd som langt overgår prislappen. Legg til Bluetooth-tilkobling og Yamahas MusicCast strømmeplattform for Tidal, Spotify, Deezer og Qobuz og du har en forsterker som er like fleksibel som en Swiss Army-kniv.

Pimare_I15_web
Primare I15 Prisma

EISA AMPLIFIER 2018-2019

Primare har et industrielt design som taler for seg selv i denne stilige, slanke forsterkeren. Til tross for at den levers i trekvart størrelse målt mot tradisjonelle forsterkere, yter den langt over vektklassen både når det gjelder lyd og utstyr. I tillegg til vanlige analoge innganger er det også en hi-res PCM/DSD DAC, pluss Prisma tilkoblinger og kontrollteknologi som inkluderer funksjoner som Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect og Chromecast. Den låter overraskende godt i forhold til størrelsen og har en superoppløst lyd med masse detaljer og tilfredsstillende dybde i lydbildet. Den vel utprøvde klasse D-forsterkeren er tøff nok til å drive det meste av høyttalere, mens frontens tydelige OLED-display gir full kontroll på kilde og volum. Legg alt dette til I15 Prisma sitt flotte metall-kabinett og alle vil se at forsterkeren er et veldig fornuftig valg for de som er ute etter noe utenom det vanlige. 

Pioneer_A-40AE_web
Pioneer A-40AE

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019

For å feire sitt 80-års jubileum har Pioneer lansert en rimelig integrert forsterker som langt overgår forventningene. Det er takket vøre en spennende kombinasjon av fleksibilitet og nydelig lyd. Med fem linjeinnganger, en moving coil platespillerforsterker og innebygget DAC, vil A-40AE være et perfekt valg som hjertet i et flott stereosystem. Med generøse krefter fra Pioneers «Direct Energy»-forsterkerdesign drives de fleste høyttalere komfortabelt. Lydmessig gir dens polerte, men samtidig engasjerende lyd gode lytteopplevelser der den setter opp et bredt lydbilde som gis liv av flott dynamikk. Dette er et perfekt førstevalg for kommende hifi-entusiaster. 

Nad_M32_web
NAD M32

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019

Den sofistikerte integrerte forsterkeren M32 er en av de få ekte digitale klasse D-forsterkerne på markedet. NAD benytter sin egen «DirectDigital»-teknologi for å levere hele 180watt per kanal. Ved å kombinere for- og effekt-forsterkere i en og samme forsterkerdel, er den både teknisk innovativ og meget fleksibel. I tillegg vil tilvalget av en BluOS-modul åpne opp dørene til strømming og musikk over nettverket, og gjøre den fremtidssikker. Den låter selvsikkert og stødig, og gir en åpen, detaljert og stort – og gir panoramisk utsikt til all musikk du spiller. Med trykkfølsom skjerm og app-kontroll er den svært enkel å bruke, og dens robuste aluminiumskabinett er like robust og skikkelig som lyden den gjengir. 

Pro-ject_Stream_Box_S2_Ultra_web_V2
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA STREAMER 2018-2019

Behøver verden virkelig enda en strømmeenhet? Kanskje ikke, men Stream Box S2 Ultra tilbyr så mye mer. Tenk på den som en kraftfull nettverksbro som ruter musikken din fra et stort utvalg kilder. Bare plugg den inn i en DAC og Stream Box S2 Ultra vil spiller musikk fra en harddisk via dens USB-A inngang, Bluetooth aptX og fra musikktjenester som Tidal, Spotify og Shoutcast, pluss DLNA eller Wi-Fi tilkoblede NAS-enheter. Den er Roon Ready og den har til og med en HDMI-utgang for video. Den kommer også med en hendig kontroll-app for iOS og Android, og erfarne brukere kan til og med skreddersy systemet til sine egne behov. Fremtidssikring kommer i form av kompatibilitet med PCM inntil 352,8kHz/32bit og DSD256. 

Focal_clear_web
Focal Clear

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019

Navnet betyr klar, og det er akkurat det den er. Denne hodetelefonen leverer en vidunderlig åpen og gjennomsiktig lyd takket være dens smarte design og fantastiske byggekvalitet. Den kan kanskje virke kostbar, men Focal har kun gått for det aller beste og lykkes. På samme måte som de litt rimeligere Elear og den dyrere Utopia-modellen er Clear utstyrt med en spesielt formet membran og oppheng som optimaliser responsen og samtidig hindrer membranen å bryte opp. Dette gir en presis og innsiktsfull lydopplevelse helt fri for lyttetretthet. Likevel er bassen veldig levende og ekstremt bra kontrollert. Legg til de lærkledde øreklokkene og hodebåndet, og du har en hodetelefon som leverer timevis med musikalsk moro og fremragende komfort. 

Micromega_M-One_M-150_web
Micromega M-One M-150

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019

M-150 fra Micromega sin M-One serie er uten tvil årets mest interessant nye integrerte forsterker. Det slanke kabinettet leveres i en masse forskjellige farger og er fullpakket med praktisk utstyr. Under topplokket finner man en kraftfull DSP som er spesialkodet og som er selve hjertet i konstruksjonen, mens «Micromega Acoustic Room System» leverer romkorreksjon/lydjustering for alle som spiller i rom som ikke er helt ideelle for musikklytting. På innsiden er det også en 150watt forsterker med kjølekanal hjulpet av en stillegående vifte, og som får strøm fra produsentens spesielle «resonant power supply» (RPS). M-150 tilbyr også et bredt utvalg av digitale og analoge innganger, strømming av lyd, en skikkelig hodetelefon-forsterker og en platespillerinngang med MM/MC. Men uansett hvilken kilde du kobler til låter denne forsterkeren rent, kraftfullt og underholdende.

Chord_Hugo-2_web
Chord Electronics Hugo 2

EISA DAC 2018-2019

Chords originale batteridrevne DAC/hodetelefon-forsterker er en vanskelig enhet å forbedre, men den nbye Hugo 2 er likevel et gigantisk sprang fremover. På innsiden av dens ultramoderne aluminiumskabinett er det en spesialkodet digitale konverter og filtre som lyder som ingen andre. Den konkurrerer komfortabelt ut alle andre konvensjonelle DAC-er i prisklassen, og er en kompakt og fantastisk musikkmaskin med et engasjerende lydbilde og flott rytmikk. Om du spiller standard CD, hi-res PCM eller DSD kommer musikken fullpakket med energi og emosjonelle opplevelser. Hugo 2 går 14 timer på et oppladbart batteri, spiller praktisk talt alle mulige formater, og inkludere valgbare filtre og et unikt og fargerikt brukergrensesnitt som gjør den gøy å bruke. 

Technics_SL-1200GR_web
Technics SL-1200GR

EISA TURNTABLE 2018-2019

Da Technics relanserte den ikoniske platespilleren SL-1200 for 3 år siden, skapte dens brilliante konstruksjon og fantastiske lyd en sensasjon. Deres seneste modell SL-1200GR er designet for å tilby prisbevisste platespillerentusiaster det meste av dette i en langt mer prisvennlig pakke. Den oppdatert versjonen av deres legendariske quartz-styrte direktedriftsystem har nøyaktigere gange enn et sveitserur, og spillerens aluminiumbase fanger opp vibrasjoner som en svamp. Den S-formede armen er robust, en drøm å bruke og fortjener en virkelig god pickup. Resultatet er en kraftfull lyd som er solid som et fjell med solid lydbilde og massevis av detaljer. Dette er en flott måte å spinne dine mest verdifulle plater. 

Elac_Adante_AS-61_web
ELAC Adante AS-61

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019

Adanta AS-61 ser kanskje diskrete ut, men er alt annet. Omhyggelig tilpasning av smart teknologi har gitt denne attraktive stativhøyttaleren overraskende dynamisk og kraftfull lyd for en høyttaler på denne størrelsen. Designer Andrew Jones har med denne høyttaleren oppnådd fantastisk gjengivelse fra en vanlig koaksial driverenhet med en innvendig bassenhet (coupled cavity) med en koblet passiv bass. Resultatet er et vidunderlig panoramisk lydbilde, imponerende dypt perspektiv og flott oppløsning fra bunn til topp. Adante AS-61 er uten tvil en av dagens smarteste og mest teknisk avanserte nye høyttalere. 

Q_Acoustics_3050i_web
Q Acoustics 3050i

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019

Dette innovative merket har vært en produsent å legge merke når det gjelder rimelige høyttalere det siste tiåret, men 3050i er nok Q Acoustics beste høyttaler i budsjettklassen. Den er mer enn kun en hvilken som helst ny boks, men er et elegant to-veis bassrefleks-design med nye, egenutviklede elementer med nøye tilpasset avkobling av gummi for diskanten. Det store kabinettet er stivet grundig opp for å hindre resonanser, og har et smart innvendig port-system for å levere en mer lineær bass. Resultatet er en engasjerende lyd med troverdig skala og kraft – og den er både delikat og detaljert. Den kommer levert med fire forskjellige attraktive finisher, og er utvilsomt den beste gulvstående høyttaleren i prisklassen. 

Sennheiser_HD660s_web
Sennheiser HD 660 S

EISA HEADPHONE 2018-2019

73 år unge Sennheiser har lenge dominert markedet for hodetelefoner – og den nye HD660 viser hvorfor. Denne moderne oppgraderingen av et klassisk åpent design er laget med stor omhu, hvor de benytter hånd-sorterte elementer og solide avtakbare kabler. Øreputene og hodebøylen er gode og myke og gjør at HD 660 er gode å ha på seg selv over lengre perioder. I tillegg skal det godt gjøres å ikke like dens varme, tilbakelente og vennlige lyd som overgår hodetelefoner til det dobbelte av prisen. Den er et godt valg for hifi-entusiaster, og da særlig når den blir koblet til en kilde av høy kvalitet. 

iFi_Audio_xDSD_web
iFi Audio xDSD

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019

Med så mange mobile lydprodukter på markedet måtte iFi Audio sin nye xDSD virkelig skinne for å bli lagt merke til – og det gjør den. Denne batteri/USB-drevne digitalkonverteren og hodetelefon-forsterkeren gjør mobiltelefonen, PC-en eller din mobile lydavspiller til et vellydende musikksenter. Hemmeligheten ligger i en kombinasjon av et superlett kabinett av magnesium, praktiske S/PDIF og USB-A innganger, PCM/DSD kompatibel DAC og en kraftfull analog-utgang. Sistnevnte er mye kraftigere enn tidligere. Valgbare digitale filtre lar deg velge mellom den beste frekvensgangen eller de raskeste transientene. iFi Audio xDSD er ikke rimelig, men utstråler kvalitet og er perfekt for å nyte musikk mens du er på farten.  

Harman_Kardon_Citation500_web
Harman Kardon Citation 500

EISA SMART SPEAKER 2018-2019

Det å nyte musikk hjemme har sjelden vært så stilig eller så smart. Harman Kardon har vekket til live det legendariske Citation-navnet for denne luksuriøse trådløse høyttaleren som er trukket med et unikt stoff fra den ikoniske designeren Kvadrat. Den er flott å se på, men den låter også temmelig spesielt. Denne to-veis høyttaleren med en passiv bass gjengir lyd med en detaljert lyd som fyller hele rommet slik du forventer fra Harman Kardon. Dens mest oppsiktsvekkende funksjon er dens flotte integrasjon av Google Assistant. Noe som gjør det mulig å kontrollere Citation 500 med stemmestyring. Den utgjør også selve hjertet i et smart hjem hvor den gjør det mulig å kontrollere alle andre produkter som er kompatible med Google Assistant eller Chromecast.  

LES OGSÅ VÅR TO SOMMERUTGAVER!