Oppdatert sak 

Her er pressemeldingen: 

Pressemelding Electrocompaniet AS.

20. juni 2018 begjærte Electrocompaniet AS oppbud. Selskapet opphørte umiddelbart alle operasjoner I løpet av de siste månedene har Electrocompaniet AS slitt økonomisk og ikke klart å oppnå en avtale om restrukturering av gjeld med sine kreditorer, som førte til oppbudet. Den 21. juni kjøpte en gruppe investorer ledet av Roy Gausaker boet, og selskapet og fabrikken vil være fullt operativ fra mandag 25juni ."Investoregruppen harr omstrukturert gjeld og tilfører ny kapital til selskapet, noe som vil gi Electrocompaniet en meget sterk finansiell posisjon for fremtidig vekst og produktutvikling" – sier Nils-Arne Bakke, styreleder i Electrocompaniet AS. Ledelsen vil bli forsterket av Øyvind Lundbakk som overtar som konsernsjef og Mikal Dreggevik tar stilling som BDM. Resten av teamet vil være det samme, og fortsette å produsere, markedsføre og levere de beste HiFi-produktene i sin klasse. Og som alltid vil vårt slagord fortsette å være "If music really matters ...." 

Electrocompaniet AS

Her er meldingen vi skrev for noen dager siden 

Det er knapt noen som har vært interessert i hifi både her til lands og i resten av verden som ikke kjenner til navnet Electrocompaniet. De har tross alt vært på banen siden Per Abrahamsen lagde sine første forsterere i 1973. Nå er ikke konkurser noe nytt hos Electrocompaniet som også gikk konkurs i 2004. 

Merkevaren Electrocompaniet er åpenbart mye verdt,  og vi har det siste året lyttet til flere av produktene med stor entusiasme. Ikke minst den nye ECI6 som kom på markedet tidligere år. Multirom-systemet EC-living som er noe så sjelden som et velfungerende, brukervennlig og meget vellydende trådløse produkter. Vi har også oppfattet en viss optimisme i Electrocompaniet og at de har hatt mye på gang og nye interessant avtaler å se frem til. 

I Norge er det Spaceworld Soundgarden og Komplett som har hatt Electrocompaniet i varesortimentet, men det har etter det vi kjenner til stort sett vært snakk om EC-Living, og ikke deres utvalg av hifi-produkter. Forstå det den som kan. 

Ifølge bostyrer ser de etter muligheter for fortsatt drift slik at merkevaren kan leve videre. Det vil i så fall bli klart om få dager. La oss krysse fingrene. Det ville faktisk vært litt rart om dette er slutten.